ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Οι πλεξούδες που δείχνουν τέλειες ακόμη και σε καρέ μαλλιά

Ήταν και συνεχίζει να είναι μία από τις πιο hot τάσεις στα κουρέματα τον τελευταίο καιρό. Παρ' όλα αυτά, ένα από τα μεγαλύτερα διλήμματα που ταλανίζουν όσους σκεφτόμαστε να κόψουμε τα μακριά μαλλιά μας καρέ είναι το hairstyling. Όχι ότι ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία γυναικών που θα τις δεις κάθε μέρα με διαφορετικό χτένισμα στα μαλλιά, αλλά όπως και να έχει έναν περιορισμό τον αισθανόμαστε με τα κοντά μαλλιά.

Και κάπου εδώ εμφανίζεται στο feed μας στο Instagram, η Michelle Madsen και το υπέροχο χτένισμά της, δια χειρός του Celebrity Hairstylist, Ruslan Nureev. Δίνοντας το παρών στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, η influencer έκανε το σωστό χτένισμα για να συμπληρώσει και γιατί όχι να αναδείξει το υπέροχο street style look της.

 

Στην ουσία αυτό που έκανε ήταν να φέρει όλα τα μαλλιά της πίσω και αφού τα χώρισε σε τρία κάθετα τμήματα, δημιούργησε τρεις πλεξούδες. Μία γαλλική στο κέντρο και δύο ανάποδες γαλλικές (aka dutch braids) στα πλάγια.

 

Τη διαφορά βέβαια, έκανε το πολύ λεπτό χρυσό σκοινί που πέρασε γύρω γύρω από τις δύο πλάγιες πλεξούδες που στο τέλος ενώνοντας με τη μεσαία, κεντρική πλεξούδα.

  Instagram/maneaddicts

Πραγματικά,  βρήκαμε το χτένισμα άκρως εντυπωσιακό και δεν στο κρύβω το βάλαμε ήδη στη λίστα μας.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/maneaddicts