ΧΤΕΝΙΣΜΑ

#festivalhair: Ιδέες για να πιάσεις τα μαλλιά σου στις συναυλίες και να περάσεις καλά

Το καλοκαίρι είναι η εποχή των συναυλιών αλλά και η εποχή που η ζέστη σε συνδυασμό με την υγρασία και την άπνοια κάνουν την κατάσταση απελπιστική. Τα γνωρίζεις πολύ καλά και τα δύο, όμως, η αγάπη για τη μουσική και τη διασκέδαση νικά. Γιατί φέτος έρχεται το αγαπημένο σου συγκρότημα, του χρόνου ποιος ξέρει;

Δες ακόμη: Όλα τα μουσικά φεστιβάλ του καλοκαιριού (για να τα συνδυάσεις με τις διακοπές σου)

Ετοιμάζεσαι aka φοράς κάτι ελαφρύ και πρακτικό (σορτς, φαρδύ μπλουζάκι, φούστα), άνετα παπούτσια, ελαχιστο μακιγιάζ  και φεύγεις από το σπίτι ορεξάτη, με καλή διάθεση και ωραία φρεσκολουσμένα μαλλιά για να πας στη συναυλία. Έχεις φύγει από νωρίς από το σπίτι γιατί α) δεν θέλεις να ταλαιπωρηθείς στο παρκάρισμα και β) «ώραιο θα ήταν μωρέ να βγάλεις κι εσύ μια φωτογραφία με ένα coachella-τύπου- look όσο είναι ακόμη μέρα».

Δες ακόμη: Ο απόλυτος οδηγός για να ντυθείς κατάλληλα για ένα μουσικό φεστιβάλ

Η επόμενη μισή- άντε μία- ώρα (ανεξάρτητα από τον προορισμό) καταλήγει με μαθηματική ακρίβεια  στην εξής φάση: Έχεις φτάσει, έχει ακόμη ντάλα ήλιο, ζεσταίνεσαι σε βαθμό που νομίζεις πως παθαίνεις θερμοπληξία,  σιχτιρίζεις γενικά και αυτά που την πληρώνουν σχεδόν πάντα είναι τα μαλλιά σου, τα οποία από ανάλαφρα και λυτά στους ώμους, καταλήγουν να πιάνονται βάναυσα ψηλά, πολύ σφιχτά με το λαστιχάκι. Σε νιώθουμε, σε καταλαβαίνουμε, την έχουμε πατήσει κι εμείς, αλλά τα μαλλιά σου δεν φταίνε σε τίποτα. Γι αυτό το λόγο, ψάξαμε και βρήκαμε αυτά τα πρακτικά χτενίσματα που αν μη τι άλλο θα σε βοηθήσουν να επιβιώσεις (το βασικότερο) και να βγάλεις (σε δεύτερη φάση) τέλειες φωτογραφίες ακόμη κι ένεις 40 βαθμούς. 

Πιάσε τα κοτσιδάκια (ναι, όπως αυτά στο σχολείο)

Ή απλά δοκίμασε την bubble εκδοχή τους

Κλασικές πελξούδες

 

Ή πειραματίσου με την πιο πολύχρωμη εκδοχή τους (γιατί αν όχι τώρα, πότε;)

Bandana + Ponytail= LFE

Δοκίμασε μια πιο ιδιαίτερη εκδοχή των κλασικών πλεξούδων

 

Space Buns (αν θέλεις πρόσθεσε και glitter)

Χαμηλό messy σινιόν με αξεσουάρ

Αν έχεις καρέ και ψάχνεις την πιο chic εκδοχή των #festivalhair

Πιάσε όλα τα μαλλιά σου ψηλά σε ένα top knot

Do it like Eva Mendes

Μερικά αξεσουάρ σίγουρα μπορούν να κάνουν τη διαφορά

Από τα αγαπημένα μας hairlook, αυτό της Camila Coehlo στο Coachella

Κεντρική Φωτογραφία:Instagram/nicholeciotti