ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

Οι κινήσεις που θα κάνουν πιο μακριές και πυκνές τις βλεφαρίδες σου

Ποια γυναίκα θα πει όχι σε πιο μακριές, πυκνές και με όγκο βλεφαρίδες; Ποια δε θέλει να κάνει το βλέμμα της ακόμη πιο ακαταμάχητο, ανεξάρτητα από το μακιγιάζ που έχει επιλέξει; Ρητορικές ερωτήσεις προφανώς. Παρόλα αυτά, εμείς συγκεντρώσαμε και μοιραζόμαστε μαζί σου τρεις κινήσεις που κάνουν τουλάχιστον τις δικές μας βλεφαρίδες ακόμη πιο έντονες.

1. Κάνε τις σωστές κινήσεις με τη μάσκαρα

Φρόντισε όταν απλώνεις τη μάσκαρα στα μάτια σου να κάνεις με το βουρτσάκι ζιγκ-ζαγκ κινήσεις που να ξεκινούνη από τις ρίζες των βλεφαρίδων σου μέχρι τις άκρες, ώστε το χρώμα να περάσει σε όλο το μήκος τους. Με αυτόν τον τρόπο, οι βλεφαρίδες σου θα φαίνονται πιο πλούσιες και μακριές.

Maybelline, Snapscara

2. Βάλε στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου ένα serum

Το serum θα βελτιώσει τη γενικότερη εμφάνιση των βλεφαρίδων σου, όπως το Lash Sensational Boosting Serum από τη Maybelline NY που σε 4 εβδομάδες υπόσχεται πιο γεμάτες και πυκνές βλεφαρίδες. Κι αυτό, χάρη στη φόρμουλά του, πλούσια με αργινίνη και προβιταμίνη Β5 που θρέφει, αναζωογονεί, ενυδατώνει και διατηρεί απαλές και ελαστικές τις βλεφαρίδες χωρίς να σπάνε. Μπορείς να το εφαρμόσεις πρωί και βράδυ πάνω σε απόλυτα καθαρές βλεφαρίδες, πριν βάλεις τη mascara ή αφού ξεβαφτείς, ξεκινώντας από τη ρίζα. 

 

3. Πες «ναι» στο ψαλιδάκι βλεφαρίδων

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι αρχικά να κρατήσεις για 15 δευτερόλεπτα το ψαλιδάκι βλεφαρίδων κάτω από το ζεστό αέρα που βγάζει το σεσουάρ και στη συνέχεια να το εφαρμόσεις κοντά στη βάση και στο κέντρο των βλεφαρίδων με προσοχή βέβαια. Πίεσε απαλά μόνο για μερικά δευτερόλεπτα και επανάλαβε τη διαδικασία δύο φορές. Συνέχισε εφαρμόζοντας τη μάσκαρα.

Eyelash Curler της Bobbi Brown