BEAUTY LOOK

4 τρόποι να υιοθετήσεις το πιο hot χρώμα της χρονιάς στο beauty look σου

24MEDIA

Το 2018 θέλει τόλμη και γοητεία για την ακρίβεια μία Ultra Violet γοητεία, σύμφωνα με την Pantone, η οποία στις αρχές του προηγούμενου Δεκέμβρη προέβη στην αποκάλυψη πως αυτό το έντονο ανοιχτό βιολετί θα είναι το χρώμα της χρονιάς.

Μετά το βαθύ κόκκινο του παλιού ώριμου κρασιού Marsala που είδαμε το 2015, τις δύο απαλές ροζ-μωβ αποχρώσεις Rose Quartz και Serenity του 2016 και το δροσερό πράσινο-κίτρινο Greenery της περσινής χρονιάς, η Pantone επέστρεψε σε μία «δραματικά προκλητική και προσεγμένη» μωβ απόχρωση, που ωθεί στην πρωτοτυπία, την εφευρετικότητα και την οραματιστική σκέψη για το μέλλον, όπως δηλώνει η αντιπρόεδρος του Pantone Color Institute, Laurie Pressman.

A post shared by PANTONE (@pantone) on

 

Μία απόχρωση σύνθετη, εκρηκτική, στοχαστική και αινιγματική συνάμα, που συμβολίζει την αντι-κουλτούρα, τη μη συμβατικότητα και τον πειραματισμό, «ωθώντας τα άτομα να φανταστούν (και να αφήσουν) το δικό τους μοναδικό σημάδι στον κόσμο, ξεπερνώντας τα όριά τους μέσα από μία δημιουργική οδό, που είναι γεμάτη συναίσθημα».

A post shared by PANTONE (@pantone) on

 

Το χρώμα του 2018 έφτασε να σημαίνει πολύ περισσότερα από ένα απλό «trending» στον κόσμο της διακόσμησης. Είναι πραγματικά μια αντανάκλαση του τι χρειάζεται ο κόσμος μας σήμερα. Αντικατοπτρίζει την ιδέα του να ζεις όχι «μέσα» ή «έξω από το κουτί», αλλά χωρίς να υπάρχει καν κουτί. Εκτός από τη διακόσμηση του σπιτιού, την γκαρνταρόμπα και τα κάθε λογής αξεσουάρ, το χρώμα της χρονιάς ήρθε να γίνει το αγαπημένο και στο beauty look μας- τουλάχιστον- στο δικό μου.

A post shared by PANTONE (@pantone) on

 

Ultra Violet χείλη, smokey eyes, ματ και ιρίζουσες υφές, ombre χείλη και μάτια, μολύβι κάτω από τα μάτια αλλά και μανικιούρ είναι μόνο μερικά από αυτά που δοκίμασα και θα δεις παρακάτω.

#Smokey Eyes

24MEDIA

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Tip: Δώσε ένταση στα μάτια σου, δοκιμάζοντας να βάλεις τη μωβ σκιά στο πάνω κινητό σου βλέφαρο, αλλά και στις ρίζες των κάτω βλεφαρίδων σου, σαν να δημιουργείς ένα smokey eye look. Φρόντισε τα χείλη σου να παραμένουν σε μία απαλή απόχρωση, για να διατηρήσεις την ισορροπία.

24MEDIA

# Μωβ μολύβι

24MEDIA

Tip: Αν θέλεις μπορείς στο πάνω βλέφαρο να εφαρμόσεις μία απαλή παστελ ροζ ή γαλάζια σκιά, για ένα πιο smooth αποτέλεσμα στο συνολικό μακιγιάζ σου. Φυσικά, αν θέλεις ένα ακόμη πιο έντονο ή ροκ  αποτέλεσμα στο look σου, μη διστάσεις να τονίσεις ακόμη περισσότερο τα μάτια σου με το μωβ μολύβι, τραβώντας τη γραμμή λίγο παραπάνω προς τις εξωτερικές γωνίες. Στο τέλος μην ξεχάσεις τη μάσκαρα.

24MEDIA

# Monochromatic look (βιολετί σκιά στα μάτια – βιολετί χείλη – βιολετί shirt)

24MEDIA

 

Tip: Απλά τα πράγματα. Διαλέγεις την απόχρωση που θέλεις και παίζεις με την αντίστοιχη χρωματικά γκάμα στα μάτια, τα χείλη και γιατί όχι στο outfit σου. (Το πουκάμισο από τη vintage συλλογή της μαμάς).

24MEDIA

Last but not least…

#Nail Art

24MEDIA

Tip: Ξέφυγε από την κλασική μονοχρωμία και δοκίμασε να βάλεις μία χρωματιστή πινελιά στο μανικιούρ σου.

ΥΓ #1.Και ναι μετά από όλους αυτούς τους πειραματισμούς,  μπορώ να πω πως μετά το πράσινο (που υπερλατρεύω), το μωβ είναι το επόμενο αγαπημένο χρώμα μου, κι ας θυμίζει σε πολλούς Επιτάφιο. (Στέλιο, σε εσένα μιλάω)

ΥΓ#2.  Δε θα μπορούσα να κλείσω καλύτερα, παρά με μία μωβ ανεμώνη.

 

Πώς σου φαίνεται το χρώμα της χρονιάς; Θα το δοκίμαζες στο beauty look σου;

Περιμένω να μου στείλεις τα σχόλιά σου στο Instagram

 

Μακιγιάζ: Μαρία Αγαλιώτη από τη σχολή Freddy Makeup Stage