ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Ιδέες διακόσμησης με το χρώμα του 2018

Μετά το Greenery του 2017 και το Rose Quartz του 2016, η Pantone ανακοίνωσε την απόχρωση του νέου χρόνου. Ultra Violet. Σημείωσε το και ξεκίνα τις χρωματικές αναζητήσεις. Τα runways των Gucci, Marni και Balenciaga έχουν ήδη φιλοξενήσει αυτό το όμορφο μωβ. Είναι φωτεινό και δίνει έναν πιο βαθύ χαρακτήρα στη διακόσμηση του σπιτιού σου.

A post shared by PANTONE (@pantone) on

 

Η Executive Director του Pantone, Leatrice Eiseman στην ανακοίνωσή της τόνισε πως το συγκεκριμένο χρώμα ”επικοινωνεί την πρωτοτυπία, την εφευρετικότητα και τον οραματισμό”.

#1

Το μωβ κάνει πολύ ωραίο συνδυσμό με το λευκό. Ένα φωτιστικό ή οι καρέκλες της τραπεζαρίας μπορούν να γίνουν μία λεπτομέρεια που θα δώσει ζωντάνια στο σαλόνι σου.

#2

Έχουμε πει ξανά πως οι πολυθρόνες σε έντονα χρώματα και prints δίνουν πόντους στη διακόσμηση. Η vintage πολυθρόνα που τόσο αγαπάς μπορεί να αλλάξει κάλυμα και να μετατραπεί σε ένα stylish κομμάτι.

#3

Η πιο ανοιχτή απόχρωση του Ultra Violet μπορεί να είναι μία πολύ καλή επιλογή για το χαλί του σαλονιού ή της κρεβατοκάμαράς σου. Δίνει έναν ρομαντικό τόνο και δε λερώνει.

#4

 

Αν το στιλ της διακόσμησης σου είναι εκκεντρικό και ”μπόλικο” ένας καναπές σε αυτή την απόχρωση θα είναι τέλειος. Να θυμάσαι πως όταν βάζεις ένα έπιπλο τόσο έντονο μπορείς να κρατήσεις όλο το υπόλοιπο σε μίνιμαλ.

#5

 

Κι αν η φάση λέει ανακαίνιση μπορείς να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία και να μην βάψεις όλους τους τοίχους της κουζίνας λευκούς. Αν το κάνει και ντεγκραντέ θα είναι ακόμα καλύτερο.