BEAUTY

Τρίτη και 13 νέα προϊόντα που θέλουμε τώρα στο μπουντουάρ μας

«Ο μήνας έχει 13» για την ακρίβεια Τρίτη και 13! Και εμείς, δεν θα σταθούμε στους μύθους, τις δοξασίες και τις προκαταλήψεις που εξηγούν- αναλύουν- καταλήγουν πως η σημερινή μέρα είναι γρουσούζικη. Δεν θα μπούμε καν στη διαδικασία να μιλήσουμε για μαύρες γάτες γιατί πολύ απλά τις λατρεύουμε. Τις λατρεύουμε τόσο, όσο και τα παρακάτω 13 ολοκαίνουργια προϊόντα ομορφιάς στο μπουντουάρ μας. Κι αν αυτός δεν είναι ο καλύτερος- ομορφότερος τρόπος για να εξωραΐσουμε την όποια- λέμε τώρα- γκαντεμιά της ημέρας, τότε τι;

Lierac, Premium La Cure: Η νέα καινοτομία της Lierac που προσφέρει απόλυτη αντιγήρανση σε 28 ημέρες. Βασισμένη στις τελευταίες ανακαλύψεις της αναγεννητικής ιατρικής, διαθέτει ένα πρωτότυπο και καινοτόμο σύμπλοκο που δρα στοχευμένα στο φαινόμενο της ραγδαίας γήρανσης της επιδερμίδας. Όσο περνούν οι μέρες, τα σημάδια του στρες εξαλείφονται από την επιδερμίδα, η οποία αναγεννάται δίνοντας τη θέση της σε ένα ορατά νεότερο πρόσωπο. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις ως αγωγή 1 με 3 φορές το χρόνο, πριν από την κρέμα περιποίησης που χρησιμοποιείς συνήθως.

 

Air Brigitte x Darphin Τravel Case: 10 από τα πιο αξιόπιστα προϊόντα της  Darphin για ολοκληρωμένη περιποίηση της επιδερμίδας, ιδανικά για τα ταξίδια μας,  μέσα σε ένα πολύ ιδιαίτερο kit που προέκυψε μετά από τη συνεργασία των δύο παριζιάνικων brands. Ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά του, έχει όλα όσα χρειαζόμαστε για να είμαστε λαμπερές ανεξάρτητα από τον προορισμό.

Ρουζ, highlighter, bronzer: Η νέα limited edition 3in1 Minerals Draping Palette Trio της Κορρές έχει όλα όσα χρειαζόμαστε για να πετύχουμε ένα φυσικό, σμιλευμένο και λαμπερό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα  μας. Εμπλουτισμένη με minerals και έλαιο jojoba και με υφή μεταξιού, χαρίζει στην επιδερμίδα  μία φωτεινή και απαλή όψη με ένα πέρασμα με το πινέλο.

Πλούσιο χρώμα, τέλεια υφή και αποτέλεσμα που διαρκεί 12 ώρες. Η νέα συλλογή κραγιόν, Luxe Liquid Lip High Shine της Bobbi Brown είναι αυτή που χρειάζεσαι αν θέλεις να πετύχεις ένα λαμπερό τελείωμα στα χείλη σου.(Από τις αγαπημένες μας αποχρώσεις οι Red the News και η Camisole που βλέπεις στη φωτό).

Δύο νέα αρώματα, εμπνευσμένα από τα best seller έλαια ενυδάτωσης της ούτως ή άλλως πολύ αγαπημένης Hei Poa μόλις κυκλοφόρησαν για να κάνουν το Χειμώνα μας Καλοκαίρι κυριολεκτικά. Από τη μία πλευρά, το Élixir d’ Amour Edt, ένα άρωμα που ξυπνάει τις αισθήσεις μας ξεκινώντας με τις φλοράλ τροπικές νότες από άνθος tiare και ylang ylang και από την άλλη, το Happy Edt, ένα άρωμα με λαμπερές και έντονες νότες τριών εσπεριδοειδών σε συνδυασμό με τις φλοράλ νότες βάσης, τη βανίλια και το σανδαλόξυλο είναι αυτά που θα μας θυμίζουν για πάντα τις ξέγνοιαστες στιγμές του καλοκαιριού.

Οι εξειδικευμένοι αρωματοποιοί του Λονδίνου του οίκου Molton Brown, επεκτείνουν τη σαγηνευτική συλλογή Meshmerizing Oudh Accord & Gold Collection με την προσθήκη νέων πολυτελών προϊόντων για τα χέρια και το σώμα. Αντλώντας έμπνευση από την παραμυθένια αλλά σχετικά άγνωστη γενέτειρα του oudh, το Assam στη Βόρεια Ινδία, αυτή η πολύτιμη συλλογή αναμιγνύει το ouhd accord –γνωστό και ως «υγρός χρυσός»-, με χρυσά φύλλα κάνοντας την περιποίηση στο μπάνιο μια πραγματικά απολαυστική εμπειρία.

Αν βάφεις τα μαλλιά σου, τότε η νέα σειρά Color Complete Collection της Moroccanoil είναι αυτή που μπορείς να τους κάνεις δώρο, προκειμένου να διατηρήσεις το χρώμα τους 100% ζωντανό ακόμη και μετά από 10 λουσίματα. Είναι η σειρά που θα τα προστατέψει από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και το ξεθώριασμα, αφήνοντας τα πιο απαλά και ενυδατωμένα, σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο.

Και μιας και μιλάμε για μαλλιά, το νέο, επαγγελματικό σεσουάρ My Pro Ceramic της Bellissima Italia είναι αυτό που θα τα  προστατεύσει και θα τα ενυδατώνει, λύνοντας μία για πάντα το πρόβλημα του φριζαρίσματος. Εξοπλισμένο με καινοτόμο κεραμική τεχνολογία στεγνώνει ταχύτερα τα μαλλιά, χαρίζοντάς τους ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα που διαρκεί.

Κι αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα, η νέα σειρά Hyalu B5 της La Roche Posay, είναι αυτή που πρέπει να βάλεις στην καθημερινότητά σου από σήμερα κιόλας. Στην ουσία αποτελεί την πρώτη δερματολογική, αντιρυτιδική φροντίδα της La Roche Posay που «γεμίζει» και επανορθώνει την επιδερμίδα σου, χάρη στην αναζωογονητική σύνθεσή της  με 2 τύπους καθαρού υαλουρονικού οξέος και Βιταμίνη Β5. Η σειρά περιλαμβάνει ένα serum, μία αναζωογονητική ενυδατική κρέμα που δρουν κατά των ρυτίδων, της έλλειψης όγκου και της  θαμπής- κουρασμένης όψης αλλά και μία αντιρυτιδική κρέμα ματιών που μειώνει τις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια και τα σημάδια κούρασης στην επιδερμίδα γύρω από τα μάτια.

 

Με τα Extraits de Cologne, η Roger&Gallet δίνει νέα διάσταση στο αρχικό Eau de Cologne, μέσα από μια μοντέρνα εκδοχή πολλών πολύτιμων πρώτων υλών: τουμπερόζα, νερολί, τσάι, λουίζα και μαύρο φραγκοστάφυλο. Μια συλλογή χαρούμενων, φωτεινών, λαμπερών αρωμάτων, που συνδυάζουν την απαράμιλλη φρεσκάδα της υπογραφής ενός Cologne με τη μακράς διάρκειας ένταση ενός Eau de Parfum. Αγαπημένο μας, το χαλαρωτικό & απολαυστικό Extrait de Cologne Néroli Facétie με αιθέριο έλαιο ανθούς πορτοκαλιάς.

Θέλεις το απόλυτο ματ αποτέλεσμα στα χείλη σου; Το νέο Rouge Pur Couture The Slim του οίκου YSL Beauty είναι αυτό που πρέπει να βάλεις στο νεσεσέρ σου. Προσφέρει έντονο, ματ αποτέλεσμα στα χείλη με μία κίνηση. Κι αν ψάχνεις το απόλυτο κόκκινο, τσέκαρε την απόχρωση 01 Rouge Extravagant.

Κεραυνοβόλος έρωτας με την πρώτη ματιά. Με 18 νέες σκιές και ανανεωμένη χρωματική γκάμα, η νέα παλέτα σκιών Rose Gold Remastered της Huda Beauty θα σου δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τα αγαπημένα σου looks από το πρωί μέχρι το βράδυ. Θα τη βρεις αποκλειστικά στα Sephora.

 

Last but not least, η νέα μάσκα προσώπου Waso Beauty Sleeping Mask της Shiseido, που απομακρύνει τους ρύπους από τους πόρους της επιδερμίδας, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή και απαλή ενώ παράλληλα, διατηρεί την φυσική υγρασία. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την απλώσεις ομοιόμορφα στην Τ-ZONE και τα ζυγωματικά και να την αφήνουμε για περίπου 20’.