ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Get the look: Πώς θα αντιγράψεις το μακιγιάζ της Τάμτα σε 5 βήματα

Θα γίνω γραφική αλλά δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω από αυτή εδώ τη στήλη πως η Τάμτα είναι ένα κορίτσι που ξέρει πολύ καλά από μόδα και beauty trends. Έχει το δικό της στιλ, κάνει τέλειους συνδυασμούς στο outfit της, τολμά ακόμη και πιο εκκεντρικές επιλογές στο μακιγιάζ της, δοκιμάζει διαφορετικά hairlooks αλλά το πιο σημαντικό είναι πως ό,τι υιοθετεί, ξέρει να το υποστηρίζει πολύ καλά με το δικό της μοναδικό τρόπο. Αυτό άλλωστε είναι που μετράει όταν κάποιος πειραματίζεται με τις τάσεις.

Αυτή τη φορά βέβαια, δεν ήταν κάποια αλλαγή στα μαλλιά της, ούτε κάποιο extreme beauty look που δοκίμασε, αλλά το τελευταίο της look που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και μας θύμισε καλοκαίρι. Η τραγουδίστρια υιοθέτησε ένα sunkissed makeup βασισμένο σε ζεστές αποχρώσεις στα ζυγωματικά και τα μάτια, ενώ για τα χείλη επέλεξε μία τέλεια πορτοκαλοκόκκινη απόχρωση που δημιουργούσε την τέλεια αντίθεση με το bronzer στα ζυγωματικά της.

 

Και επειδή μια αγάπη την έχουμε για το καλοκαίρι και το sunkissed μακιγιάζ, ψάξαμε και βρήκαμε πώς θα αντιγράψουμε το συγκεκριμένο look της σε πέντε βήματα.    

Foundation

 

Laura Mercier Flawless Lumière Radiance-Perfecting Foundation (αρκεί να βρεις την απόχρωση που σου ταιριάζει). Θα το βρεις στο atticabeauty.gr

 

Σκιές ματιών

 

L’Oreal Paris Cherry My Cheri Palette

 

Μάσκαρα

 

La Roche Posay Toleriane Mascara Multi-Dimensions για όγκο και μήκος

 

Bronzer-Ρουζ

 

Smashbox Ablaze Face Palette

 

Κραγιόν

 

Seventeen Matte Lasting Lipstick στην απόχρωση 28  

 

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/officialtamta