BEAUTY

Το tip της Rosie Huntington-Whiteley για ομοιόμορφο μαύρισμα

Μαυρισμένη επιδερμίδα ακόμη και αν δεν κάτσεις με τις ώρες κάτω από τον ήλιο, γίνεται; Ναι γίνεται. Τα προϊόντα αυτομαυρίσματος (self tan) είναι αυτά που χαρίζουν ομοιόμορφο φυσικό μαύρισμα, ακόμη και αν όλο το καλοκαίρι την βγάλεις στην σκιά. Παρόλα αυτά, και το self tan έχει τα μυστικά του. Κι αν θέλεις να μάθεις ποιο είναι το μυστικό της Rosie Huntington-Whiteley για λαμπερή μαυρισμένη επιδερμίδα δεν έχεις παρά να συνεχίσεις την ανάγνωση.

Ο tanning expert πολλών stars, μεταξύ των οποίων το supermodel και η Mariah Carey, James Read, μίλησε  στο E! News αποκαλύπτοντας πως το «βασικό κλειδί» για λαμπερό μαύρισμα κρύβεται στη σωστή ενυδάτωση, αφού πρώτα απλώσεις- ψεκάσεις με το self tan.

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

 

Για την ακρίβεια, βέβαια, η Rosie δεν αρκείται στο να απλώσει την ενυδατική κρέμα, αλλά την αναμειγνύει με το self tan και εφαρμόζει το μείγμα στην καθαρή και στεγνή επιδερμίδα της. Μέσα σε λίγες ώρες αποκτά ένα πραγματικά ωραίο και ομοιόμορφο μαύρισμα, ενώ παράλληλα η επιδερμίδα της είναι full ενυδατωμένη.

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

 

Έτσι, η επιδερμίδα σου θα είναι ενυδατωμένη ενώ η ποσότητα self tan που θα εμπεριέχει θα διατηρεί το μαύρισμά σου στα τέλεια επίπεδα.

Κεντρική Φωτογραφία:Instagram/rosiehw