SELENA GOMEZ

Η Selena Gomez ετοιμάζει τη δική της σειρά με καλλυντικά

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Η είδηση «έσκασε» σα βόμβα καλοκαιριάτικα. Μετά τη Rihanna, τη Jessica Alba, τη Drew Barrymore, τη Lady Gaga και πολλές ακόμη διάσημες κυρίες,  η Selena Gomez έρχεται να προστεθεί στη λίστα με όσες έχουν δημιουργήσει τα δικά τους brands ομορφιάς.

Δες ακόμη: 3 εντυπωσιακά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις στην παραλία

Το νέο διέρρευσε- σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα που διαβάζουμε στον ξένο τύπο και στο Instagram- όπως έγινε πρόσφατα και στην περίπτωση της Lady Gaga με τα Haus Beauty και της Rihanna με το Fenty Beauty,  όταν κάποιοι fans ανακάλυψαν πως η εταιρεία παραγωγής της τραγουδίστριας (July Moon) ζήτησε να κατοχυρώσει το εμπορικό όνομα «Selena Gomez» στο U.S. Patent and Trademark Office, στις 11 Ιουλίου.

 

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε παραπάνω επίσημες πληροφορίες για τη νέα της συλλογή, όμως, οι φήμες κάνουν λόγο για μία σειρά που θα περιλαμβάνει προϊόντα ομορφιάς, όπως αρώματα, καλλυντικά, προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας, των μαλλιών ακόμη και των νυχιών. Στη λίστα φαίνεται να συμπεριλαμβάνονται ακόμη αιθέρια έλαια.

 

Η Selena μέχρι στιγμής δεν έχει βγει να επιβεβαιώσει ή να αρνηθεί τις φήμες, αλλά αν κρίνουμε από την περίπτωση της Rihanna που το νέο μαθεύτηκε  το 2015 και η σειρά της κυκλοφόρησε επίσημα στην  Αμερική το 2017, η υπόθεση έχει μέλλον ακόμη.

Stay tuned για περισσότερες λεπτομέρειες.

Photo by Evan Agostini/Invision/AP