SELENA GOMEZ

Η Selena Gomez δείχνει πώς θα αναβαθμίσεις το κλασικό cat eye look με μία κίνηση

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Είναι από τις πιο sexy επιλογές στο μακιγιάζ και από τα trends που δε θα σε προδώσουν ποτέ. Το cat eye look κάνει τα μάτια να δείχνουν πιο μεγάλα και γατίσια, δημιουργώντας ένα σαγηνευτικό, μοιραίο βλέμμα. Κι αν είσαι στη φάση που βαρέθηκες ή έστω θέλεις να πειραματιστείς με κάτι νέο στο μακιγιάζ σου, τότε το παρακάτω look της Selena Gomez θα σου δώσει το απαραίτητο #makeupinspo.

 

Με τη βοήθεια του makeup artist Hung Vanngo η Selena έκανε αρχικά την κλασική γραμμή με το μαύρο eyeliner στην πάνω γραμμή των βλεφαρίδων της, την οποία στη συνέχεια αφού έκανε blending πέρασε από πάνω με μία μωβ-μπλε σκιά ματιών- μολύβι με glitter φινίρισμα.

 

Για να κάνει ακόμη πιο έντονο το μακιγιάζ των ματιών της πέρασε το μαύρο μολύβι στη μέσα και πάνω στη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων της, ενώ για να ισορροπήσει το όλο look της, προτίμησε μία nude-peachy απόχρωση στα χείλη της.

 

Last but not least, έπιασε τα μαλλιά της σε ένα χαμηλό messy κότσο δια χειρός  της hairstylist Marissa Marino, αφήνοντας μερικές τούφες δεξιά και αριστερά να πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπό της.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP