RIHANNA

#DIRTYTHIRTY: Η Rihanna γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον πιο beauty τρόπο

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

H «Riri της καρδιάς μας», όπως λέει και η Μάριον, είχε γενέθλια την Τρίτη. Το κορίτσι έκλεισε τα 30 και εκτός από τα ταπεινά δικά μας χρόνια πολλά, το beauty brand που φέρει την υπογραφή της, Fenty Beauty by Rihanna  αποφάσισε να της σβήσει τούρτα (ok και εσύ κάνεις έκπληξη στην κολλητή σου) αλλά τι τούρτα (δες παρακάτω και θα καταλάβεις τη διαφορά με την πρώτη).

 

«Μπορεί να μην είναι ακόμη τα δικά μας γενέθλια αλλά σήμερα είναι #RIHDAY @badgalriri #DIRTYTHIRTY» σχολίασαν χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία της τούρτας.

 

Και όπως καταλαβαίνεις ένα brand που σέβεται τον εαυτό και το αφεντικό του (πόσο μάλλον όταν αφεντικό είναι η RiRi) δε μένει μόνο στην τούρτα. Πριν μερικές ώρες, στο Instagram λογαριασμό του Fenty Beauty ανακοινώθηκε η κυκλοφορία ενός συλλεκτικού και πολύ αγαπημένου προϊόντος  της Rihanna που δημιουργήθηκε με αφορμή τα 30α γενέθλιά της.

 

Κι αν είσαι RiRi-Addict μέσα στα 3 πρώτα προϊόντα που θα σου ήρθαν στο μυαλό θα ήταν και το 3D χρυσό-υπερμεταλλικό highlighter και #1 bestseller της σειράς, Limited Edition Freestyle Highlighter στην αντίστοιχα #1 bestselling Killawatt απόχρωση, Trophy Wife.

 

Το αγαπημένο highlighter «ντύνεται» με μία συλλεκτική συσκευασία, με το αποτύπωμα των 30 χρόνων της RiRi (XXX) χαραγμένο στο εσωτερικό του. Take a look!

Photo by Brent N. Clarke/Invision/AP

 

Δύο λέξεις μόνο: Το θέλω.

Συγγνώμη, τρεις: Το θέλω απεγνωσμένα.

Βιβή.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP