ΚΟΥΙΖ

Το τέλειο quiz που θα κάνει την επιδερμίδα σου τελειότερη

Imaxtre

Όχι, αυτή τη φορά δεν θα κλάψω. Το καλοκαίρι έχει περάσει ανεπιστρεπτί μερικές εβδομάδες τώρα. Τα meetings στο γραφείο και τα δεκάδες emails, όπως σου έχω ξαναπεί, πάντα βοηθάνε σε αυτή τη συνειδητοποίηση αλλά πάντοτε θα υπάρχουν αυτές οι φωτογραφίες στο κινητό σου που θα σε πάνε πίσω. Στις ανέμελες μέρες στο νησί, στην παραλία κάτω από τα αρμυρίκια ή την ομπρέλα, με τις φίλες, τα παιδιά ή τον καλό σου, στα ηλιοβασιλέματα και στις άπειρες βουτιές. Παράπονο δεν έχεις. Από την άλλη πλευρά η επιδερμίδα σου δεν μπορεί να ασπαστεί αυτή την άποψη.

Γιατί ο ήλιος, το αλάτι της θάλασσας, το χλώριο της πισίνας, η λίγο «τεμπέλικη» ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθούμε στις διακοπές, την έχουν ταλαιπωρήσει με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να είναι αφυδατωμένη και να σε «τραβάει». Η ενυδάτωση είναι μονόδρομος αλλά η ενυδατική κρέμα σου δεν αρκεί. Χρειάζεσαι κάτι ακόμη. Κάτι που θα ενισχύσει την κρέμα σου στο μάξιμουμ, που θα αναβαθμίσει την καθημερινή σου φροντίδα ομορφιάς, που θα μπορεί να καλύπτει ακόμη μία ανάγκη σου, που θα κάνει την επιδερμίδα σου ακόμη τελειότερη φέτος το φθινόπωρο. (Γιατί μην ξεχνάς πως αυτή η σεζόν είναι η τέλεια στιγμή για ένα restart, πόσο μάλλον για ένα #boostarisma στη διάθεση αλλά και στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μας).

Πέρα όμως από την ενυδάτωση που είναι το Α και το Ω για την υγεία της επιδερμίδας είναι πολύ πιθανό να έχει και άλλες, πιο εξειδικευμένες ανάγκες όπως λάμψη, σύσφιγξη, αναζωογόνηση ή αντιγήρανση. Ποια είναι όμως η βασικότερη; Πώς θα μπορέσει να επανέλθει; Η Frezyderm

 

Κεντρική Φωτογραφία: Imaxtree