MAKEUP

Τα lipsticks που διάλεξαν οι celebrities στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ

Αν κάτι σου έμεινε από το μακιγιάζ των φετινών Όσκαρ, σίγουρα είναι το δίπολο κόκκινα και nude χείλη που κοντραρίστηκαν στο κόκκινο χαλί. Τα bold lips που αγαπήσαμε, έμειναν έξω από τις επιλογές των celebrities, οι οποία μας γέμισαν με κλασσικές κόκκινες αλλά και nude αποχρώσεις.

Κι επειδή αυτά θα είναι και τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν την άνοιξη, δες εδώ ποια lipsticks επέλεξαν οι διάσημες κυρίες για να κρατήσεις το νεσεσέρ σου updated.

Chrissy Teigen

© Getty Images / Ideal Image

Η Mary Phillips επιμελήθηκε το μακιγιάζ της και διάλεξε για τα χείλη της μία καφέ-nude απόχρωση και συγκεκριμένα το Glossier Generation G Lip Colors, Cake.

Emma Stone

© Getty Images / Ideal Image

Το κλασσικό μπορντό χρώμα στα χείλη της μεγάλης νικήτριας των Όσκαρ ήταν ένας συνδυασμός του Nars Velvet Lip Liner, Karekare και του Audacious Lipstick, Mona επίσης από Nars.

Oliva Culpo

© Getty Images / Ideal Image

Μία από τις τολμηρές της βραδιάς ήταν η Olivia Culpo που είπε να στα colored smokey eyes σε μωβ απόχρωση και τα συνδύασε με το L’Oréal Paris Infallible Pro-Matte Gloss, Bare Attraction.

Emma Roberts

© Getty Images / Ideal Image

Μία old hollywood εμφάνιση από την Emma Roberts, η οποία προτίμησε χρώμα στα χείλη και συγκεκριμένα το Charlotte Tilbury Matte Revolution Lipstick, Red Carpet Red.

Ruth Negga

© Getty Images / Ideal Image

Η Ruth Negga ταίριαξε το κόκκινο του φορέματος με το μαζί με το Chanel Rouge Allure Ink, Experimente. Το lip liner που ήταν απαραίτητο για τα άψογα χείλη της ήταν το Chanel Le Crayon Lèvres, Rouge Profound.

Δεν έχεις παρά να βρεις την ιδανική κόκκινη και nude απόχρωση για τα χείλη σου και να εφοδιάσεις το νεσεσέρ σου.

 

Κεντρική Φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image