ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Η επιδερμίδα σου καλεί SOS: Βρήκαμε τα κατάλληλα προϊόντα για κάθε της ανάγκη

Η επιδερμίδα σου καλεί SOS. Ενυδάτωση, λάμψη ή λεία και νεανική όψη; Ποια είναι η μεγαλύτερη ανάγκη της; Τι είναι αυτό που της λείπει; Πώς θα μπορέσει να επανέλθει ζώντας καθημερινά σε πολύ δύσκολους και αγχωτικούς ρυθμούς; Και δεν είναι μόνο τα ερωτήματα πολλά μέχρι να καταλήξεις να ιεραρχήσεις τις ανάγκες της επιδερμίδας σου, αλλά και τα αντίστοιχα προϊόντα που θα βρεις στα ράφια των καταστημάτων, που θα σου προτείνει η κολλητή σου, η μαμά σου, που θα δεις στα social media. Οι επιλογές πολλές, μα κάπου εδώ η Shiseido- ένα από τις δικα μας, σταθερά αγαπημένα brands ομορφιάς έρχεται να μας μυήσει σε ένα νέο αισθητηριακό κόσμο, δημιουργώντας  προϊόντα που προσφέρουν περιποίηση υψηλών προδιαγραφών για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας μας.

Κι όπου «υψηλών προδιαγραφών» σημείωσε τη νευροεπιστήμη και τη ReNeura Technology™ που είναι ενσωματωμένες στην καρδιά των νέων προϊόντων προ(σ)καλώντας κάθε μια από εμάς να ζήσει μία πρωτόγνωρη εμπειρία περιποίησης μέσα από τις πλούσια αισθησιακές υφές, τα αρωματικά εκχυλίσματα που επιδρούν θετικά στην ψυχολογία και το μοναδικό σχεδιασμό συσκευασιών που γοητεύει τις αισθήσεις.

 

Κάπου εδώ, σου συστήνω τις Εssential Energy, White Lucent και Βenefiance, τρείς αποτελεσματικές σειρές περιποίησης προσώπου που απευθύνονται στη σύγχρονη και απαιτητική καθημερινότητα κάθε γυναίκας, στοχεύοντας σε διαφορετικές ανάγκες της επιδερμίδας. Ανάλογα με την ανάγκη της επιδερμίδας σου, επίλεξε την καλύτερη.

 

Αν αυτό που σου λείπει είναι η ενυδάτωση: Essential Energy

 

Αισθάνεσαι πως η επιδερμίδα είναι αρκετά άτονη και αυτό που της λείπει είναι ένα boost ενυδάτωσης; Εμπνεόμενη  από το σύγχρονο τρόπο ζωής των γυναικών που διανύουν τη δεκαετία των 30, αυτή η σειρά ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιδερμίδας, που έχει υποστεί υπερβολικό στρες και έχει επηρεαστεί από το περιβάλλον, προσφέροντάς της ενυδάτωση  με φροντίδα υψηλών προδιαγραφών.Η σειρά περιλαμβάνει τρία προϊόντα καθημερινής περιποίησης, την Μoisturizing Cream, τη Moisturizing Gel Cream και  τη Moisturizing Day Cream SPF 20 που διεγείρουν τους δερματικούς αισθητήρες και βελτιώνουν την αντίσταση του δέρματος στις εξωτερικές επιθέσεις. Η πλούσια υφή της αγκαλιάζει την επιδερμίδα αφήνοντάς την στο τέλος σφριγηλή, απαλή και λαμπερή, σαν να έχει πλημμυρίσει ενέργεια. (Δική μου αγαπημένη, η Moisturizing Gel Cream, που είναι τόσο δροσερή όσο το καλοκαίρι)

Για την ιστορία, αυτή είναι η πρώτη σειρά που ενσωμάτωσε τη Νευροεπιστήμη στην καρδιά της καλλυντικής περιποίησης του δέρματος,  συνδυάζοντας παράλληλα την ReNeura Technology™ με μία επιλογή φυτικών συστατικών υψηλής τεχνολογίας.

Αν αυτό που χρειάζεσαι είναι να επαναφέρεις τη χαμένη της λάμψη: White Lucent

 

Αν έκανες εικόνα στο μυαλό σου την Ιαπωνία την Άνοιξη, το κάδρο σου θα πλημμυριζόταν από εκατοντάδες ανθισμένες sakura- το πιο αγαπημένο άνθος για τον ιαπωνικό λαό αυτή την περίοδο. Με βασική πηγή έμπνευσης, αυτά, τα χαρακτηριστικά άνθη κερασιών της Ιαπωνίας, η Shiseido δημιούργησε την White Lucent,  μία σειρά που ενσωματώνει τη ReNeura Technology™ και βάζει στο στόχαστρο την νεανική λάμψη καθώς αντιμετωπίζει τις δυσχρωμίες, τις έντονες κηλίδες και αναζωογονεί την άτονη και κουρασμένη επιδερμίδα.  Στη σαγηνευτική σύνθεσή της, το Sakura-Bright Complex πρωταγωνιστεί με τις νότες από sudachi (ένα ιαπωνικό εσπεριδοειδές), τριαντάφυλλο, γιασεμί και μανόλια να αφήνουν ένα αξεπέραστο άρωμα στην επιδερμίδα. Στη σύνθεση έχει προστεθεί και plumeria, ένα φυτό του οποίου το εκχύλισμα έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τα επίπεδα μελανίνης.

Η νέα σειρά περιλαμβάνει την White Lucent Brightening Gel Cream, ενυδατική κρέμα σε μορφή gel για 24ωρη ενυδάτωση ενώ συγχρόνως αντιμετωπίζει τις υπάρχουσες σκούρες κηλίδες χαρίζοντας ξεχωριστή λάμψη στο θαμπό, άτονο δέρμα. Επιπλέον περιλαμβάνει την White Lucent Overnight Cream & Mask που αναζωογονεί την επιδερμίδα και χαρίζει ξεχωριστή λάμψη εκ των έσω, βοηθώντας στην αντιμετώπιση των καθημερινών φθορών που προκαλούνται από περιβαλλοντικούς παράγοντες και των σημαδιών γήρανσης. Plus: Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και ως overnight mask.

Αν η θέλεις ακόμη πιο νεανική όψη σε μόλις δύο εβδομάδες: Benefiance

 

Η αντιγήρανση στο στόχαστρο. Με δραστικά αντιγηραντικά συστατικά  που χαρίζουν ορατά πιο απαλή και νεανική όψη – πιο γρήγορα από ποτέ, η Benefiance απευθύνεται στις γυναίκες 40+, που ζουν στους έντονους ρυθμούς της πόλης και εκτίθενται σε επιβλαβείς στρεσογόνους παράγοντες. Έχει ανάλαφρη σύνθεση και υφή και προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα μετά από δύο μόλις εβδομάδες χρήσης, με 16% λιγότερες ρυτίδες. Ύστερα από δύο μήνες χρήσης, σχεδόν το ένα τέταρτο των ρυτίδων έχει υποχωρήσει.

Η νέα Benefiance αποτελείται από 3 προϊόντα περιποίησης με την 24ωρη Wrinkle Smoothing Cream για κανονική ή μεικτή επιδερμίδα και την Enriched Wrinkle Smoothing Cream με πλούσια σύνθεση που απευθύνεται στις γυναίκες με ξηρή επιδερμίδα ενώ η Day Cream SPF 25 της σειράς, προσφέρει την απαραίτητη αντηλιακή προστασία στην επιδερμίδα.

Plus, ενόψει Πάσχα, διακοπών και εκπτώσεων -προλάβετε- η Shiseido δημιούργησε ειδικά Travel Kits προκειμένου να αναβαθμίσεις την περιποίηση της επιδερμίδας σου όπου κι αν βρεθείς. Έτσι, με αγορές προϊόντων Shiseido αξίας 90€ και ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου σου επίλεξε και το κατάλληλο Shiseido Travel Kit που περιλαμβάνει τα νέα προϊόντα Essential Energy Moisturizing Gel Cream, White Lucent Overnight Cream & Mask ή την Brightening Gel Cream σε travel size συσκευασίες, ιδανικές για κάθε απόδραση. Με αγορές προϊόντων της σειράς Benefiance αξίας άνω των 120€, έχεις την ευκαιρία με το Shiseido Travel Kit που θα επιλέξεις να δοκιμάσεις την μάσκα ματιών WrinkleResist24 Express Smoothing Eye Mask σε συνδασμό με το Ultimune Power Infusing Concentrate αλλά και την Lift Dynamic Cream, σε ειδικές travel size συσκευασίες. Κι αν αυτό δεν είναι μία ακόμη αφορμή για beauty shopping, τότε τι;