CLINIQUE

Το τέλειο concealer φωτίζει το κουρασμένο βλέμμα

To κονσίλερ είναι το μικρό προϊόν μακιγιάζ που, αν και δεν του δίνεις πάντα τη σημασία που αξίζει, μπορεί να κάνει πραγματικά θαύματα στην κούραση που αποτυπώνεται στο βλέμμα με μαύρους κύκλους, ενώ είναι χρήσιμο για να καλύψει σπυράκια και μικρές ατέλειες. Το θέμα είναι να ξέρεις πώς να επιλέξεις το τέλειο για σένα, φυσικά στην ιδανική απόχρωση, αλλά και πώς να το εφαρμόσεις σωστά.

Ας ξεκαθαρίσουμε αρχικά ότι το χρησιμοποιείς μετά το φον ντε τεν, το απλώνεις σε τριγωνάκι, ειδικά για να καλύψεις μαύρους κύκλους στη συνέχεια ταμπονάρεις ελαφρώς και voila! έχεις έτσι απλά το τέλειο, φωτεινό βλέμμα.

Αυτό όμως που θες από το κονσίλερ σου είναι να διαρκεί για πάντα (δηλαδή όλη μέρα) ή τέλος πάντων αρκετά έτσι ώστε να έχεις συνέχεια φρέσκια ματιά. Γι’ αυτό και σου προτείνω το πιο ονειρεμένο κονσίλερ της Clinique, Beyond Perfecting Super Concealer Camouflage + 24-hour Wear, που δεν είναι μόνο ότι υπόσχεται 24ωρη σταθερότητα, αλλά το πετυχαίνει κιόλας.

 

Το Beyond Perfecting Super Concealer Camouflage + 24-hour Wear έχει μη λιπαρή υφή και η σύνθεσή του είναι αδιάβροχη, οπότε κι ανθεκτική στην επαφή, στον ιδρώτα και στην υγρασία, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει άμεση ενυδάτωση της επιδερμίδας. Πρόκειται για ένα κονσίλερ που καλύπτει στο δευτερόλεπτο χωρίς να χρειάζεται ανανέωση μέσα στη μέρα, έχει πανεύκολη εφαρμογή και φυσικό χρώμα που συνδυάζεται εύκολα για να δημιουργεί έναν άψογο καμβά. Κανένας συμβιβασμός. Καμία αίσθηση μάσκας. Κανένα τσάκισμα. Κάθε φορά θα το αγαπάς περισσότερο. Η σταθερή σύνθεσή του οφείλεται σ’ ένα μοναδικό μείγμα από πολυμερή και σιλικόνες. Δοκίμασέ το!

 

πι.ες: Προσωπικά, μ’ αρέσει πολύ να το απλώνω με τα δάχτυλα, ενώ χρησιμοποιώ πινέλο με λεπτές και πολλές στρώσεις μόνο όταν θέλω να χτίσω περισσότερη κάλυψη.

εις το επανιδείν