CLINIQUE

Το makeup που χρησιμοποιείς είναι η βάση για να ξεκινήσουμε μια μεγάλη συζήτηση

Ό,τι πρέπει να ξέρεις για το makeup, που ορκίζομαι ότι είναι ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα μακιγιάζ του νεσεσέρ σου, μπορείς να το διαπιστώσεις μόνη σου, χωρίς να χρειαστεί να σου πω εγώ ή κανένας ειδικός ποιο και γιατί σου ταιριάζει. Το makeup ή καλύτερα το fond de teint είναι η βάση για να μπορέσεις να αναδείξεις κάθε μακιγιάζ.  Είναι αυτή η σωστή πρώτη κίνηση για να στρώσεις το έδαφος, όπου θα σπείρεις πάνω του δημιουργικότητα, φαντασία και τέχνη. Κι ό,τι σπείρεις θα θερίσεις. Ναι;

A post shared by Clinique UK (@cliniqueuk) on

 

Αν κι είμαι αυτή που τις περισσότερες μέρες του χρόνου χρησιμοποιώ βιαστικά makeup, ξέρω ότι αυτό που μου ταιριάζει πρέπει να είναι οπωσδήποτε αέρινο, κανακεύοντας την ανάγκη μου για φρεσκάδα κι όχι να είναι βαρύ και καλυπτικό. Γι’ αυτό κι αγαπώ όσο κανένα άλλο το Even Better™ Glow Light Reflecting με SPF 15 της υπέροχης Clinique. Κι επειδή έχω δοκιμάσει τόσα και τόσα, θέλω να ξέρεις πώς μόνο ψάχνοντας και δοκιμάζοντας (ζητώντας δείγματα κατά καιρούς) μπορείς να βρεις το makeup που ταιριάζει απόλυτα σε σένα και στις ανάγκες σου. Κι η Clinique φίλη μου, έχει makeup για κάθε ανάγκη και σου ξεκαθαρίζω κάπως όσα αξίζει να γνωρίζεις γι’ αυτά.

A post shared by Clinique (@clinique) on

 

Θέλεις πλήρη κάλυψη, αλλά όχι εφέ μάσκα; Σου προτείνω το Βeyond Perfecting Foundation + Concealer. Ένα 2-σε-1 makeup και concealer που προσφέρει πλήρη κάλυψη χωρίς να είναι βαρύ. Εφαρμόζεται απαλά σαν ένα makeup ή τοπικά σαν ένα concealer. Το μυστικό της επιτυχίας αυτού του προϊόντος κρύβεται στη σύνθεσή του που επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει και η οποία προσαρμόζεται στις ανάγκες της επιδερμίδας με σωματίδια διπλής-δράσης, που απορροφούν τη λιπαρότητα ή προσθέτουν  ενυδάτωση. Ό,τι ακριβώς χρειάζεται η κάθε επιδερμίδα. Έτσι, τα ξηρά σημεία λαμβάνουν επιπλέον ενυδάτωση και οι πιο λιπαρές περιοχές αναζωογονούνται με σωματίδια απορρόφησης λιπαρότητας. Τα πολυμερή σωματίδια σε αυτή τη σύνθεση δε θα δημιουργήσουν ξηρότητα και θα βοηθήσουν το makeup να απλωθεί πολύ εύκολα. Είτε εφαρμόζοντας τοπικά, είτε εφαρμόζοντας σε όλο το πρόσωπο, αυτή η σύνθεση makeup απλώνεται πολύ εύκολα και δημιουργεί έναν άψογο καμβά, που διαρκεί πολλές ώρες.

 

Σ΄αρέσει να προσαρμόζεις κάθε φορά τη βάση σου, ανάλογα τη διάθεση και το μακιγιάζ που θα καταλήξεις να κάνεις; Τότε, το BIY Blend It Yourself Pigment  Drops, είναι ένα ονειρεμένο makeup για σένα. Μεταμορφώνει οποιαδήποτε ενυδατική κρέμα σε BB, CC ή υψηλής κάλυψης fond de teint με την απλή προσαρμογή του αριθμού των σταγόνων που αναμειγνύεις. Περιέχει υψηλής συγκέντρωσης καθαρές χρωστικές ουσίες, οι οποίες αιωρούνται σε μια λεπτόρρευστη σύνθεση διπλής φάσης. Μόλις οι δύο φάσεις συνδυάζονται με ανακίνηση της συσκευασίας, η σύνθεση μετατρέπεται σε μια λεπτόρρευστη ουσία που μπορεί να μετρηθεί με ακρίβεια σε σταγόνες, και αναμιγνύεται με μια ενυδατική κρέμα για να δημιουργήσει προσαρμόσιμη κάλυψη διατηρώντας τα οφέλη φροντίδας της  επιδερμίδας. Μια σταγόνα καθαρής χρωστικής ουσίας προσφέρει ελαφριά κάλυψη. Δύο ή τρεις, μια υψηλή, πιο μεγάλη κάλυψη. Φανταστικό;

A post shared by Clinique (@clinique) on

  (credits: instagram/clinique by beautybybreige)

Επιδιώκεις απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα κι ανανέωση μέσα στη μέρα; Δεν υπάρχει τίποτα ιδανικότερο από το Chubby in the Nude Foundation Stick, που από την πρώτη φορά που το χρησιμοποιείς είναι σα να μη φοράς τίποτα!. Επιπλέον κι αυτό έχει την εκπληκτική ευελιξία να χτίσει ελαφριά ή μέτρια κάλυψη. Αν μάλιστα είσαι αρχάρια στον τρόπο που απλώνεις το makeup αυτό το ενυδατικό stick είναι η εύκολη λύση σου, χωρίς περιθώριο λάθους. Μια ακόμη σημαντική λεπτομέρεια που πρέπει να γνωρίζεις είναι το ότι καλύπτει τους πόρους, ενώ χάρη στη σύνθεσή του δεν επηρεάζεται από τον ιδρώτα ή την υγρασία.

A post shared by Clinique UK (@cliniqueuk) on

 

Αντιμετωπίζεις πρόβλημα με την ανομοιοχρωμία της επιδερμίδας σου; Δοκίμασε το φανταστικό Even Better Makeup με SPF 15, το οποίο συμβάλλει στην αντιμετώπιση του ανομοιογενούς χρωματικού τόνου και περιορίζει την εμφάνιση δυσχρωμίας, με συνεχή χρήση(!) Η υπέρχρωση είναι ένα από τα πιο κοινά πρώτα σημάδια γήρανσης, προκαλείται από φθορά που οφείλεται στον ήλιο ή από ουλές της ακμής και εμφανίζεται συνήθως με τη μορφή σκουρόχρωμων κηλίδων. Χάρη στο ισχυρό κοκτέιλ αντιοξειδωτικών συστατικών που περιέχει από ένα υψηλής δραστικότητας σύμπλεγμα Βιταμίνης C, συμβάλλει στην επανορθωτική αντιμετώπιση του ανομοιογενούς χρωματικού τόνου με συνεχή χρήση, δίνοντάς σου πιο φωτεινό, πιο ομοιόμορφο χρωματικό τόνο ακόμη κι όταν δεν φοράς makeup. Σε συνεργασία με έναν συνδυασμό άλλων ισχυρών συστατικών – Βιταμίνης Ε, εκχυλίσματος ζυμομυκήτων μανιταριού, εκχυλισμάτων φυσικού φλοιού γκρέιπφρουτ και λευκής σημύδας – συμβάλλει στη διάσπαση και εξάλειψη της εμφάνισης ανομοιογένειας στην επιδερμίδα, συμβάλλοντας ταυτόχρονα και στην πρόληψη μελλοντικής δυσχρωμίας. Τα ορατά σημάδια της φθοράς που οφείλεται στον ήλιο, οι σκούρες κηλίδες και οι ουλές της ακμής ουσιαστικά εξαλείφονται, αποκαλύπτοντας μια επιδερμίδα με φανερά βελτιωμένη ακτινοβολία και διαύγεια. Αυτό το αλλιώτικο makeup διαθέτει 9 διαφορετικές αποχρώσεις που καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα χρωματικών τόνων και είναι μελετημένο για τον μικτό-ξηρό και τον λιπαρό τύπο επιδερμίδας κάθε ηλικίας. Έχει άνετη αίσθηση στην επιδερμίδα και δίνει μέτρια ως πλήρη κάλυψη με φυσικό, βελούδινο και ματ αποτέλεσμα. Εφάρμοσέ το στο πρόσωπο με τα δάχτυλα, με σφουγγαράκι ή με ένα πινέλο makeup. Δούλεψέ το ομοιόμορφα και επανάλαβε όποτε χρειάζεται.

 

Σε περίπτωση που ψάχνεις ένα makeup που να αναζωογονεί την εμφάνιση της κουρασμένης επιδερμίδας και να παρέχει φωτεινότητα, αλλά και δυνατότητα αυξανόμενης κάλυψης για λιπαρές και μικτές επιδερμίδες, ό,τι καλύτερο και λατρεμένο μου (όπως σου ‘χω ξαναπεί) είναι το Even Better™ Glow Light Reflecting Makeup με SPF 15. Οι φωτεινές χρωστικές που αντανακλούν το φως βοηθούν στην άμεση απόκρυψη ατελειών και δίνουν στην επιδερμίδα μια υγιή και υπέροχη λάμψη. Με την πάροδο του χρόνου, τα συστατικά απολέπισης και φωτεινότητας μειώνουν τις δυσχρωμίες, βελτιώνουν το χρωματικό τόνο και την υφή της επιδερμίδας, ακόμη και χωρίς μακιγιάζ(!)  Η ελαφριά, ενυδατική σύνθεση του «χτίζεται» και αναμειγνύεται εύκολα, είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας αλλά είναι σούπερ ιδανική για μικτές-ξηρές και μικτές-λιπαρές επιδερμίδες.

 

Αν όμως θέλεις ένα πάρα πολύ ανάλαφρο makeup που να’χει λεπτή και μεταξένια υφή με μέτρια κάλυψη, τότε το σωστό είναι το Superbalanced Silk Makeup με SPF 15. Είναι ένα έξυπνο makeup που ισορροπεί τα πάντα.  Η επιδερμίδα νιώθει ανάλαφρη, αλλά με τέλεια κάλυψη, ελέγχει τη λιπαρότητα, αλλά και ενυδατώνει, έχει μια ανάλαφρη υφή, αλλά προστατεύει και με  SPF.  Είναι η επιτομή της φράσης “makeup, χωρίς makeup,” γι’ αυτό και δίνει στην επιδερμίδα ένα φυσικό ματ αποτέλεσμα. Μια έξυπνη, σύνθεση με πολυμερή φωτός και πραγματικό μετάξι, που διαχέουν την εμφάνιση των πόρων, τις γραμμές και τις ρυτίδες και επιτρέπουν στη φόρμουλα να γίνει ένα με την επιδερμίδα κατά την εφαρμογή.

A post shared by Clinique (@clinique) on

 

πι.ες: Το σφουγγαράκι είναι ο πιο εύκολος και δικός μου αγαπημένος πια τρόπος για να απλωθεί τέλεια το makeup Τίποτα, όμως, δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον απόλυτο έλεγχο που εξασφαλίζεις όταν εφαρμόζεις το makeup με τα δάχτυλα.

(credits: instagram/cliniquefrance by birchboxfr)

Ό,τι κι αν κάνεις, το νου σου να σε φροντίζεις και να σ’ αγαπάς για όσα μικρά καταφέρνεις μέσα στη μέρα.

εις το επανιδείν