ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι παλέτες σκιών που πρέπει να πάρεις στις φετινές εκπτώσεις

Οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει μέρες τώρα και δεν είναι μόνο τα fashion items που είναι ευκαιρία να αγοράσεις, είναι και η beauty ρουτίνα σου που χρειάζεται μια κάποια αναβάθμιση. Κι αν έχεις αδυναμία στις παλέτες σκιών, τότε αυτή είναι η καταλληλότερη ευκαιρία να κάνεις τις επενδύσεις σου. Γιατί συνδυάζουν πολλές αποχρώσεις, διαφορετικέ υφές, δίνοντάς σου την τέλεια αφορμή να πειραματιστείς και να «παίξεις» λίγο παραπάνω με το καλοκαιρινό makeup look σου. Ε, τι λες;

Tarte High Tides & Good Vibes Eyeshadow Palette 

Ναι, μπορείς να βρεις την παλέτα της Tarte στην Ελλάδα και ναι μπορείς να τη δοκιμάσεις στα sephora. Η συγκεκριμένη περιλαμβάνει 8 ματ και ιριδίζουσες σκιές σε ανάλαφρη μορφή σκόνης για άνετη εφαρμογή, εύκολο άπλωμα και μακρά διάρκεια και 4 λαμπερά topper σε μορφή τζελ που χαρίζουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους ή πάνω από τη σκιά για να χαρίσουν μια υγρή λάμψη στο μακιγιάζ. Όλες οι σκιές είναι εμπλουτισμένες με εκχυλίσματα θαλάσσιων φυτών με γνωστές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, που ενυδατώνουν την επιδερμίδα. Θα τη βρεις αποκλειστικά στα sephora.

Too Faced Razzle Dazzle Berry Tutti Frutti Eyeshadow Palette

Επτά ματ, μεταλλικές και σατινέ σκιές αρκούν για να χαρίσουν ένα έντονο, πολυτελές χρώμα στα μάτια με μια κίνηση. Η τέλεια γκάμα από απαλές ροζ, δαμασκηνί και ουδέτερες αποχρώσεις με μια ιδέα από βαθύ μπλε (όλες εμπνευσμένες από τα φρέσκα μούρα) σάς προσκαλεί να πειραματιστείς με αμέτρητα looks. Plus: Έχει τέλειο packaging και super άρωμα. Θα τη βρεις αποκλειστικά στα sephora.

Huda Beauty Obsesions Pal Neon Eyeshadow Palette

Εμπνευσμένη από τη λατρεία της Huda για τα φλούο χρώματα, αυτή η παλέτα σε προκαλεί να τολμήσεις ένα διαφορετικό- πολύ πιο τολμηρό- μακιγιάζ φέτος το καλοκαίρι. Περιλαμβάνει μια επιλογή 9 αποχρώσεων με ματ, μεταλλικό και περλέ αποτέλεσμα,  με κρεμώδη και έντονη υφή, ενώ είναι πολύ εύκολες στην εφαρμογή τους. Θα τη βρεις στα sephora.

YSL Couture Eye Palette, Summer Look 2019

H συλλεκτική Couture Palette του Οίκου είναι αυτή που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις για την πράσινη σκιά και να δημιουργήσεις φανταστικά tropical looks. Ο ανατρεπτικός συνδυασμός του σκούρου πράσινου, του lime και του λευκού που φωτίζεται από το κλασικό χρυσό αρκεί για να αυτοσχεδιάσεις.

Laura Mercier Signature Eye Palette Limited Edition

Εννέα ψυχρές, θερμές και nude σκιές που μετατρέπονται εύκολα από διακριτικές αποχρώσεις σε ένα ματ ή λαμπερό έντονο αποτέλεσμα. Το μοναδικό Tightline Cake Eye Liner σε μαύρο χρώμα και ένα mini πινέλο με διπλή άκρη θα ολοκληρώσει το look σου χαρίζοντας ένα άψογο φινίρισμα. Θα τη βρεις στο atticabeauty.gr

Seventeen Ηawaii Girl Palette

Με πολλαπλές χρήσεις συνδυάζει γήινες λαμπερές αποχρώσεις μαζί με μια τροπική γαλάζια, που με το κατάλληλο blending θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις εντυπωσιακά make-up looks. Πέρασε την καφέ σκιά της παλέτας στα κάτω βλέφαρα, ενώ για να ολοκληρώσεις το συγκεκριμένο μακιγιάζ χρησιμοποιήσε το ρουζ και το highlighter της παλέτας.

Smashbox L.A. Cover Shot Palette

Είσαι έτοιμη να παίξεις με τις αποχρώσεις του L.A. με την πιο ευέλικτη παλέτα σκιών της Smashbox; Κάθε σκιά – από τις φωτεινές, τις ουδέτερες και τις πιο λαμπερές – αποτελούν ένα ερωτικό γράμμα προς τη γενέτειρα της Smashbox, μια πόλη γεμάτη με ατελείωτη έμπνευση και δημιουργικότητα. Η γκάμα των 16 πλούσιων αποχρώσεων αιχμαλωτίζει τη μαγεία των ωκεανών, το ηλιοβασίλεμα μέσα στους λόφους και τις ζωηρές τοιχογραφίες, στοιχεία τα οποία αποτυπώνονται στα, πολυτελή, μεταξένια και εύκολα στην εφαρμογή χρώματα. Η παλέτα διαθέτει εννέα ματ αποχρώσεις και επτά αποχρώσεις με shimmer, μαζί με ένα Smashbox Cosmetics Always On Gel Liner σε κανονικό μέγεθος. Τι λες;

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/billabongwomens