BEAUTY

Οι συμβουλές ομορφιάς της “ενήλικης” Taylor Swift

Photo by Matt Sayles/Invision/AP, File

Και ποια από εμάς, δεν το παράκανε με το μαύρο μολύβι στα μάτια της όταν ήταν έφηβη; Και ποια δεν ακολουθούσε τις τάσεις της μόδας και της ομορφιάς (βλέπε καφέ κραγιόν) με φανατισμό; Ποια ξεβαφόταν μετά από ένα έντονο ξενύχτι; Δύσκολα χρόνια τα εφηβικά, ομολογουμένως και οι ορμόνες όχι στα καλύτερά τους. Μία αντίστοιχη φάση περνούσε και η  Taylor Swift όταν αποφάσιζε να χρησιμοποιεί εκείνα τα χρόνια της  ζωής της, τον ανεξίτηλο μαύρο μαρκαδόρο στα μάτια της ως eyeliner. Τα χρόνια πέρασαν η Taylor μεγάλωσε- κοντεύει τα 30- και η ίδια έχει πάρει σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή και την περιποίηση της επιδερμίδας της, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Elle.

«Μετά από τα εφηβικά μου χρόνια και στις αρχές των 20, όπου κοιμόμουν με το μακιγιάζ και χρησιμοποιούσα έναν ανεξίτηλο μαύρο μαρκαδόρο για eyeliner (Θεέ μου, μην το κάνετε), κατάλαβα πως έπρεπε να αρχίσω να φέρομαι καλύτερα στην επιδερμίδα μου.»

Τι έχει αλλάξει από τότε μέχρι σήμερα; Η ίδια απαντά:

«Τώρα ενυδατώνω το πρόσωπό μου κάθε βράδυ και βάζω λοσιόν σώματος μετά το ντους, όχι μόνο το χειμώνα, αλλά όλο το χρόνο. Γιατί να μην έχω απαλή επιδερμίδα όλες τις εποχές;»συνέχισε χαρακτηριστικά.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Matt Sayles/Invision/AP, File