ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Οι πιο hot φθινοπωρινές αποχρώσεις για το μανικιούρ μας σύμφωνα με την Essie

Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, βρισκόμαστε στην καρδιά του Φθινοπώρου. Κοντεύει Νοέμβριος και όσο η θερμοκρασία πέφτει (έχει ξεκινήσει σιγά- σιγά), η ανάγκη για βάψουμε τα νύχια μας σε πιο cozy αποχρώσεις είναι ακόμη μεγαλύτερη. Πριν ξεκινήσει επίσημα η «sweater weather» περίοδος, η essie ερχεται να μας δείξει- προτείνει τις πιο hot αποχρώσεις της σεζόν, βάζοντάς μας σε #fallmood.

Δες ακόμη: Gel μανικιούρ: 3 πράγματα που πρέπει να προσέξεις σύμφωνα με τη nail expert, Κατερίνα Νικολινάκου

Η νέα essie fall limited edition collection έχει 6 συλλεκτικές αποχρώσεις  εμπνευσμένες από τα χρώματα του φθινοπώρου. Μία μαγική παλέτα rusty chic αποχρώσεων με μια δόση φρεσκάδας και ανανέωσης, ιδανική για όλα τα γούστα και τις περιστάσεις.

 

Διάλεξε ανάμεσα σε ένα χρυσό ροδακινί (home grown), ένα ζεστό κρεμώδες καραμελέ nude με κόκκινους υποτόνους (on the bright cider), ένα ζεστό γκρι με taupe υποτόνους (easily suede), ένα βουτυρένιο κίτρινο με κόκκινους υποτόνους (hay there), ένα ζεστό burnt orange με μεταλικό φινίρισμα, αλλά και  ένα πιο έντονο πράσινο του δάσους με λάμψη (sweater weather) , που δημιουργούν την τέλεια φθινοπωρινή διάθεση.

 

Είσαι πανέτοιμη για apple-picking και αξέχαστες βόλτες στα ονειρικά ηλιοβασιλέματα του φθινοπώρου;