MEGHAN MARKLE

Μπορεί να φοράς το ίδιο αντηλιακό με τη Meghan Markle

AP Photo/Ben Curtis

Στο έχουμε ξαναπεί: Μας αρέσει να μαθαίνουμε τα μυστικά ομορφιάς, τις συνήθειες και τα αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς των celebrities, influencers, γαλαζοαίματων και φυσικά να τα μοιραζόμαστε μαζί σου. (Γι αυτό είμαστε εδώ άλλωστε).

Μετά το φωτογραφικό στιγμιότυπο, λοιπόν,  στο πρωτάθλημα τένις στο Wimbledon όπου η Kate πιάστηκε από το φακό των παπαράτσι τη στιγμή που άπλωνε στα χείλη της το αγαπημένο της go-to lip balm (σημείωσε πως είναι το Instant Light Natural Lip Perfector της Clarins), ένα ακόμη αγαπημένο προϊόν ομορφιάς της βασιλικής οικογένειας έρχεται να αποκαλυφθεί με παρόμοιο τρόπο. Αυτή τη φορά πρόκειται για το αντηλιακό που χρησιμοποιεί η Meghan Markle.

Κι ενώ είδες πριν μέρες, την πρώτη της δημόσια εμφάνιση της Δούκισσας του Sussex με τον μικρό Archie στο King’s Power Royal Charity Polo Day, αυτό που ίσως δεν πρόσεξες, είναι το αντηλιακό της Meghan που υπήρχε παραδίπλα, πάνω στο καπό του αυτοκινήτου.

Andrew Matthews/PA via AP

 

Ναι, καλά βλέπεις. Είναι ένα αντηλιακό Nivea (το ξεχωρίζεις από χιλιόμετρα από το χαρακτηριστικό μπλε μπουκάλι του) και ναι, είναι το ίδιο με αυτό που έχεις ήδη στο νεσεσέρ σου (στο δικό μας υπάρχει σίγουρα δηλαδή #staytuned).

Andrew Matthews/PA via AP

 

Επειδή, βέβαια, το μπουκάλι ήταν γυρισμένο δεν μπορούσαμε να δούμε περισσότερες λεπτομέρειες για το SPF ή πιο αντηλιακό ακριβώς ήταν από τη σειρά της Nivea Sun. Παρόλα αυτά, υποθέτουμε- λόγω συσκευασίας- πως πρόκειται για το Nivea Sun Protect and Moisture Αντηλιακό Spray, που συνδυάζει τέλεια αντηλιακή προστασία και βαθιά ενυδάτωση.

 

Απορροφάται άμεσα, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στο νερό  και μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης αλλεργιών που προκαλούνται απο τον ήλιο,  χάρη στα φίλτρα UVA/UVB. Θα το βρεις με SPF 20, 30 και 50+, ενώ υπάρχει αντίστοιχο αντηλιακό spray και για τα παιδιά, το Kid’s Moisturizing Coloured Spray.

 

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Ben Curtis