KATE MIDDLETON

Το lip balm που δεν αποχωρίζεται η Kate Middleton κοστίζει 20 ευρώ

AP Photo/Matt Dunham

Δεν είναι μόνο οι influencers του Instagram, οι fashion και beauty bloggers. Οι γαλαζοαίματες, δίνουν το δικό τους #inspo, εμπνέοντας με το look αλλά και τη ρουτίνα ομορφιάς τους. Για το δεύτερο (aka beauty ρουτίνα) είμαστε εμείς εδώ. Για να σου μεταφέρουμε ό,τι μαθαίνουμε για τις συνήθειες και τα αγαπημένα τους προϊόντα ομορφιάς.

Πριν λίγες μέρες λοιπόν, η Kate Middleton– η οποία είναι φαν του natural beauty look-  έδωσε το «παρών» στο πρωτάθλημα τένις στο Wimbledon και ο φακός των παπαράτσι που ήταν εκεί, κατέγραψε όχι μόνο την εμφάνισή της και τις αντιδράσεις, αλλά και τη στιγμή που άπλωνε στα χείλη της το αγαπημένο της go-to lip balm/gloss.

 

Πρόκειται για το Instant Light Natural Lip Perfector της Clarins στην απόχρωση Rose Shimmer (ένα ανοιχτό ροζ με shimmery εφέ)  που τονίζει διακριτικά τα χείλη, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο «γεμάτα» αλλά παράλληλα φυσικά με μία μόλις κίνηση.

 

Χάρη στην πλούσια σύνθεσή του σε βούτυρο karite, έλαιο μάνγκο,  βιταμίνη Ε και Α  ενυδατώνει και επανορθώνει τα χείλη, χαρίζοντας απαλότητα και άνεση, αφήνοντάς τους παράλληλα ένα ελαφρύ χρώμα και απόλυτη λάμψη.

Το καλύτερο; Κοστίζει περίπου 20 ευρώ, ενώ τώρα με τις εκπτώσεις, μπορείς να το βρεις και σε πιο οικονομική τιμή.

 

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Matt Dunham