MEGHAN MARKLE

Η αγαπημένη μάσκαρα της Meghan Markle κοστίζει κάτω από 15 ευρώ

Phil Noble/Pool via AP, File

Το φαινόμενο «Meghan Sparkle» ήρθε για να μείνει. Γιατί δεν είναι μόνο οι στιλιστικές επιλογές της Meghan Markle και η σχέση της με την Βασίλισσα Ελισάβετ. Είναι η beauty ρουτίνα, τα tips ομορφιάς που έχει αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της αλλά και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί και τα μαθαίνουμε κατά καιρούς από τους makeup artists που έχουν συνεργαστεί μαζί της.

Πριν λίγο καιρό λοιπόν, η makeup artist, Lydia Sellers, μίλησε στο HELLO! και μέσα σε όλα δε δίστασε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνεργασία της με τη Δούκισσα του Sussex αλλά και την αγαπημένη της μάσκαρα, που πίστεψέ με μπορεί να έχεις ήδη στο νεσεσέρ σου.

«Η Meghan ήταν αυτή που μου “σύστησε” στην ουσία τη μάσκαρα της Maybelline New York, Lash Sensational Luscious. Από τότε την έχω στο νεσεσέρ μου πάντα, χάρη σε αυτήν! Αυτή η μάσκαρα ενισχύσει τις βλεφαρίδες και μπορεί να απογειώσει ολόκληρο το look. Είναι ιδανική για να χαρίσει όγκο και μήκος, ενώ έχει πολύ ενυδατική φόρμουλα. Μου αρέσει ο τρόπος που απλώνεται στις βλεφαρίδες αλλά και η πολύ προσιτή τιμή της για όλα τα budget».

(Μπορείς να τη βρεις στα Sephora στην τιμή των 12,50 ευρώ)

Όσο για το πώς θα πετύχεις το διακριτικό μακιγιάζ της, η makeup artist αποκαλύπτει: «Χρησιμοποιούσα το Giorgio Armani Luminous Silk Foundation (μία μείξη των αποχρώσεων 6.25 με μία σταγόνα από την 5.5 για να δώσω περισσότερο βάθος) μαζί με μία σταγόνα του Charlotte Tilbury Wonder Glow Primer. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργούσα μία υγιή λάμψη εκ των έσω. Πάντα χρησιμοποιούσα το beauty blender για να κάνω blending στην επδειρμίδα της και να βεβαιωθώ πως φαίνονται οι φακίδες της. Ακόμη, η Meghan λάτρευε το highlighter από το brand RMS και πάντα χρησιμοποιούσε ένα Kohl μολύβι ματιών από M.A.C. αλλά και την κρέμα προσώπου της  La Mer. Η ίδια ήταν της σχολής του “less is more”,  της φρέσκιας, δροσερής επιδερμίδας που αναδεικνύει τον φυσικό της τόνο και τις φακίδες, των πλούσιων βλεφαρίδων και του ελαφριού χρώματος στα χείλη.»

Κεντρική Φωτογραφία: Phil Noble/Pool via AP, File