ΜΑΣΚΑΡΑ

Το tip που θα κάνει τη διαφορά στις βλεφαρίδες σου πριν απλώσεις τη μάσκαρα

Πάντοτε θα υπάρχουν αυτά τα tips που θα κάνουν τη διαφορά στην καθιερωμένη ρουτίνα ομορφιάς μας. Και αν κάποιοι ξέρουν πολύ καλά από μυστικά ομορφιάς, αυτοί δεν είναι άλλοι από τους makeup και hair experts. Συμφωνείς;

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η makeup artist της Gigi Hadid, Erin Parsons, Global Makeup Artist της Maybelline, αποκάλυψε το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα πριν απλώσουμε τη μάσκαρα που θα κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακές τις βλεφαρίδες μας.

 

«Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι γυναίκες είναι πως δεν γυρίζουν πρώτα τις βλεφαρίδες τους με το ψαλιδάκι. Πιστεύω πως αυτό το βήμα κάνει τεράστια διαφορά. Αρκετές μάσκαρα καταλήγουν να «βαραίνουν» τις βλεφαρίδες και κάνοντάς τες να έχουν καθοδική φορά» λέει χαρακτηριστικά ενώ στη συνέχεια αποκαλύπτει πως το αγαπημένο της ψαλιδάκι βλεφαρίδων είναι αυτό τη Shiseido.

 

«Είναι πιο flat και τόσο καλό, που πραγματικά κάνει τα μάτια να δείχνουν πιο μεγάλο και το βλέμμα πιο ανοιχτό. Στην αρχή το περνάω στις μπροστινές άκρες των βλεφαρίδων, μετά στη μέση και στο τέλος στη βάση τους. Με αυτόν τον τρόπο, ταυτόχρονα προλαμβάνεις και το να δημιουργηθούν κόμποι.»

Η αλήθεια είναι πως το ψαλιδάκι βλεφαρίδων, το είχαμε υποτιμήσει λίγο. Μήπως ήρθε η ώρα να το ξαναβάλουμε στο νεσεσέρ μας;