ΜΑΚΙΓΙΑΖ

6 τρόποι να συνδυάσεις την μπλε μάσκαρα στο μακιγιάζ σου

Είσαι σε αυτό το mood: Θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό στο καθημερινό μακιγιάζ σου, αλλά δεν ξέρεις τι, αλλά δεν θέλεις να υπερβάλλεις (εννοώ να γυρίσουν όλα τα κεφάλια όταν μπεις στο γραφείο/ στη σχολή/ στο μαγαζί/ όπου) και το βασικότερο, δεν θέλεις να ξοδέψεις και μία περιουσία. Κάπως, έτσι φωτογραφήθηκα (#mymood) και κάπως έτσι, αποφάσισα να δοκιμάσω τη νέα μπλε μάσκαρα της Κορρές που μπήκε στο νεσεσέρ μου πριν λίγες μέρες, τη Drama Volume Volcanic Minerals Mascara.

 

Το ερώτημα βέβαια σε αυτή την περίπτωση είναι ένα: Πώς τη συνδυάζεις στο μακιγιάζ σου; Γι’ αυτό το λόγο ψάξαμε, σκρολάραμε και αναζητήσαμε στο Pinterest ιδέες- από τα runways και όχι μόνο- για το πώς μπορούμε να την εντάξουμε στο καθημερινό -αλλά και γιατί όχι- στο πιο επίσημο μακιγιάζ μας.

Με ανοιχτό κόκκινο ματ κραγιόν στα χείλη, όπως είχαμε δει πριν μερικά χρόνια στο show του Gabriele Colangelo

Με ροζ σκιά και άβαφη σχεδόν επιδερμίδα για ένα πιο «παιχνιδιάρικο» makeup look

Με nude glossy (ή nude ματ) χείλη όπως φορούσε η Cara Delevingne στο fashion show της Stella McCartney

Με ένα αναψοκοκκινισμένο εφέ (απαλό ροζ ρουζ) στα μάγουλα όπως το είδαμε στο show του οίκου Martin Grant και balm στα χείλη

Μόνο στο κέντρο των βλεφαρίδων και διάφανη κάλυψη στην επιδερμίδα (από το fashion show της Mary Katrantzou)

Με μπλε μολύβι στο εσωτερικό των ματιών

Όσο για τη νέα Drama Volume Volcanic Minerals Mascara της Κορρές, δεν θα μακρηγορήσω. Είναι ο ορισμός των oversized βλεφαρίδων και του πλούσιου, βαθιού χρώματος, με την πρώτη εφαρμογή, έχοντας αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 12 ώρες, χωρίς να αλλοιώνεται.

 

Είναι silicone-free, με lash-loving συστατικά που τις δυναμώνουν και ενισχύουν αποδεδειγμένα ακόμα και το φυσικό όγκο, το μήκος και τη διάμετρό τους (σημείωσε εδώ πως τα τονωτικά ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία είναι το μυστικό πίσω από το δυνατό χρωματικό αποτέλεσμα) αναδεικνύοντας κάθε διάσταση των βλεφαρίδων σου.

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/korres.athens