ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ

Η Μαίρη Συνατσάκη έβαψε τα μαλλιά της. Το σκέφτεσαι;

Το έχουμε πει -και θα το ξαναλέμε κάθε φορά- το Φθινόπωρο είναι ιδανική εποχή για αλλαγές γενικά, πόσο μάλλον για αλλαγές στα μαλλιά μας. Και προφανώς δεν είμαστε μόνο εμείς που το λέμε αλλά και οι διάσημες κυρίες που το αποδεικνύουν με τις αλλαγές στο hairlook τους.

Μετά τις αφέλειες της Jennifer Lopez και της Ariana Grande, η Μαίρη Συνατσάκη έρχεται να συμπληρώσει το καρέ αυτή τη φορά, κάνοντας μία αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της. Πριν λίγη ώρα, λοιπόν, ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία με το νέο της ginger hairlook.

 

«Καινούργια μαλλιά, καινούργια συλλογή, καινούργιο βίντεο! … so I guess I’m kinda gingery πια! Πώς σας φαίνονται; Εγώ περνάω τέλεια ήδη μαζί τους. It’s a new dawn.[ @samoilisspiros θεωρείς τα έχουμε κάνει όλα πΧια;]» σχολίασε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη Μαίρη να πειραματίζεται με τα μαλλιά της (να σου θυμήσω πως την έχουμε δει με ροζ, πράσινα, ξανθά κλπ), αλλά είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε με αυτή την χάλκινη, κόκκινη, πορτοκαλί, ginger απόχρωση που αν μη τι άλλο μας θυμίζει πολύ φθινόπωρο.

 

Μαίρη, πολύ σου πάει!

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/mairiboo