ΜΑΛΛΙΑ

Τάσεις Φθινόπωρο-Χειμώνας ’18: Πώς να υιοθετήσεις το wet look αυτή τη σεζόν

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Το wet look ξέρουμε πως σετάρεται τέλεια με το καλοκαίρι, με τις πιο σικ εμφανίσεις, με τις φορές που δεν θέλεις/ δεν προλαβαίνεις να στεγνώσεις τα μαλλιά σου, με τις μέρες που η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο, με ή καθόλου χωρίστρα στη μέση,  με πιασμένα ή κάτω μαλλιά. Αυτό που δεν περίμεναμε βέβαια, ήταν να το σετάρουμε (και) με τις φθινοπωρινές- χειμωνιάτικες εμφανίσεις μας, μιας και ήταν η πρόταση αρκετών σχεδιαστών για τη φετινή σεζόν.

Χρησιμοποιώντας άλλοτε μία γενναιόδωρη δόση gel ή ένα κρεμώδες προϊόν για ένα total wet look από τις ρίζες μέχρι τις άκρες των μαλλιών, είτε απλώνοντάς το μόνο στις ρίζες δημιουργώντας ένα ημι-wet αποτέλεσμα, παρακάτω συγκεντρώσαμε τις προτάσεις των Οίκων Μόδας, όπως παρουσιάστηκαν στις περσινές Εβδομάδες Μόδας.

Plus: Μπορείς να προσαρμόσεις το wet look στον τύπο των μαλλιών σου. Αν έχεις πολύ σγουρά μαλλιά μπορείς απλά να δημιουργήσεις ένα wet εφέ στις ρίζες των μαλλιών, πιάνοντας τα υπόλοιπα σε ένα χαμηλό ponytail ή κότσο.

Prada

Ατημέλητο wet look, σαν να βγήκες μόλις από το μπάνιο και να πέρασες λίγο gel με τα χέρια σου ανάμεσα στα μαλλιά σου.

Jil Sander

O hairstylist Eugene Souleiman έπιασε τα μαλλιά των μοντέλων πίσω σε ένα αυστηρή κοτσίδα η οποία κατέληγε σε μία περίτεχνη πλεξούδα.

Alexander McQueen

Από τις ρίζες έως τις άκρες δοκίμασε ένα total wet χτένισμα και σέταρέ το με ένα κόκκινο ανοιχτό κραγιόν.

Rochas

Αν θέλεις να κάνεις ένα update στο κλασικό wet hairlook σου, δοκίμασε τη messy εκδοχή του, βάζοντας gel μόνο στις ρίζες των μαλλιών σου και δημιουργώντας υφή στις άκρες τους.

Philosophy

 

Wet look με ένα twist στο πίσω μέρος για ένα πραγματικά μοναδικό look.

Emilio Pucci

Συνδύασε το wet look σου με ένα wavy αποτέλεσμα στη φράντζα σου.

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP