ΜΑΛΛΙΑ

8 προϊόντα για σένα που έχεις σγουρά μαλλιά

Τα σγουρά μαλλιά, για όσες έχουμε ολόσια μαλλιά, φαντάζουν όνειρο. Από την άλλη, η hair routine μιας σγουρομάλλας δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Υγρασία, φριζάρισμα και αφυδάτωση μπορούν να μεταμορφώσουν τις ήμερες- μέχρι πρότινος- μπούκλες σε ζούγκλα πάνω στο κεφάλι. Συμβαίνει, το γνωρίζουμε, το έχουμε δει. Κάπως έτσι, αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο αποκλειστικά σε όσα κορίτσια έχουν σγουρά μαλλιά, μιας και παρακάτω θα βρουν τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς για τις μπούκλες τους και μόνο.

Σαμπουάν

 

Matrix Total Results Curl Please Shampoo: Αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά, ενυδατώνει σε βάθος και συμβάλλει στον έλεγχο του φριζαρίσματος χάρη στο έλαιο Jojoba που περιέχει στη σύνθεσή του.

Conditioner

 

Schwarzkopf Professionnal Mad About Curls Two- Way Conditioner: Με Σύμπλεγμα Aquarine, που κάνει τα μαλλιά πιο ευκολοχτένιστα, βελτιώνει το επίπεδο υγρασίας και μειώνει το φριζάρισμα αφήνοντας καλοσχηματισμένες, απαλές, ελαστικές μπούκλες.Δυναμώνει τα μαλλιά και προσφέρει προστασία από τη θερμότητα έως και 80°C, ενώ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις εκτός από το την κλασική του χρήση ως conditioner που ξεβγάζεται στο τέλος, ως leave-in conditioner δουλεύοντάς το σε βρεγμένα μαλλιά κατά τμήματα, για ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο.

Μάσκα- θεραπεία

 

Saryna Key Pure Africa Shea Curl Control Butter: Με πρωτοποριακή φόρμουλα από Shea butter και υψηλή συγκέντρωση από βιταμίνες Α, Ε, F, αμινοξέα, φυσική κερατίνη, βαμβάκι και πρωτεΐνες μεταξιού, αυτή η θεραπεία-μάσκα  θρέφει, ανασχηματίζει και ενυδατώνει τις μπούκλες. Μετά το λούσιμο, κάνε μασάζ, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις άκρες και αφού αφήσεις για περίπου 2 με 5 λεπτά, ξέβγαλε καλά.

Serum

 

Redken Curvaceous Full Swirl: Serum που αποτρέπει το φριζάρισμα και χαρίζει λάμψη στα κυματιστά ή με μπούκλες μαλλιά. Σφραγίζει την ενυδάτωση και τον έλεγχο, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά το φριζάρισμα, προσφέρει λάμψη και επαναφέρει την ελαστικότητα της μπούκλας. Μπορείς να το εφαρμόσεις σε μικρή ποσότητα σε νωπά ή στεγνά μαλλιά, ενώ δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Αφρός

 

Moroccanoil Curl Control Mousse: Αφρός φορμαρίσματος για σγουρά ή με έντονες μπούκλες μαλλιά. Τιθασεύει και δίνει σχήμα στις μπούκλες. Χαρίζει εντυπωσιακή λάμψη και απαλή υφή και σφραγίζει την υγρασία στο εσωτερικό της τρίχας. Παράλληλα, καταπολεμά το φριζάρισμα και χαρίζει βέλτιστο κράτημα. Προσφέρει εντατική ενυδάτωση χωρίς να αφήνει κολλώδη κατάλοιπα.

Κρέμα

 

Sebastian Professional Twisted Curl Styling Cream: Κρέμα διαμόρφωσης για μπούκλες, με ανάλαφρη αίσθηση φυσικό αποτέλεσμα και ελαστικότητα. Καταπολεμά το καθημερινό φριζάρισμα και την ξηρότητα, δεν έχει κολλώδη υφή και δεν αφυδατώνει τις μπούκλες σου.

Primer

 

Bumble & Bumble Curl Pre-Style/Re-Style Primer: Η τέλεια βάση για το χτένισμά σου. Ιδανικό να το χρησιμοποιήσεις πριν ξεκινήσεις το χτένισμά σου ή απλά για να το φρεσκάρεις. Στην ουσία προετοιμάζει τα μαλλιά για τα προϊόντα styling πολλαπλασιάζοντας το αποτέλεσμά τους και διευκολύνοντας το χτένισμα. Ξεμπερδεύει, ενισχύει τις μπούκλες και τους χαρίζει την ενυδάτωση που χρειάζονται. Ανάμεσα σε δύο λουσίματα, ξυπνάει και αναζωογονεί τις μπούκλες.

Hair Spray

 

Aveda Be Curly Hair Spray: Ιδανικό για να δώσεις στις μπούκλες σου ένα ελαστικό κράτημα. Η πρωτεΐνη σιταριού και το βιολογικό μίγμα με αλόη βέρα διαστέλλει την τρίχα όταν είναι βρεγμένη και την συστέλλει όταν στεγνώνει για να ενισχύσει την μπούκλα ή τον κυματισμό, αφήνοντας ένα διακριτικό άρωμα εσπεριδοειδών.