ΜΑΛΛΙΑ

Η Κατερίνα Καινούργιου κουρεύτηκε κι έβγαλε τις τρέσες

Ο Σεπτέμβριος είναι ο ιδανικότερος μήνας για να μπεις σε πρόγραμμα, να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και φυσικά να κάνεις μία αλλαγή στα μαλλιά σου. Κι αν μία αλλαγή είχε πολύ καιρό τώρα στο μυαλό της η Κατερίνα Καινούργιου ήταν σίγουρα να κόψει τα πολύ μακριά μαλλιά της και να υιοθετήσει ένα πιο κοντό hairlook. Τα polls της στο Instagram το τελευταίο διάστημα είχαν αυξηθεί με όλο και περισσότερους fans να ψηφίζουν «ναι» στο πιο κοντό μήκος.

 

Και η αλλαγή έγινε! Όχι, δεν είναι ψέμα, χθες αργά το απόγευμα η ξανθιά παρουσιάστρια πιο αποφασισμένη από ποτέ, πέρασε την πόρτα του κομμωτηρίου και εμπιστευόμενη τα χέρια του αγαπημένου της hairstylist, Μάνου Κοψαχείλη έκοψε τα μαλλιά της σε ένα μακρύ καρέ (lob) που έφτανε μέχρι τους ώμους της.

 

«Λοιπόν… πώς σας φαίνεται; Το τόλμησα! Περιμένω τα σχόλιά σας» έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της αποσπώντας τα θετικά σχόλια των followers της.

Πολύ σου πάει Κατερίνα!Κι αν αυτό το Φθινόπωρο έχεις αποφασίσει να ενδώσεις και εσύ στη γοητεία του καρέ, πριν μερικές μέρες σου δείχναμε 7 διαφορετικά είδη καρέ για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο κάνει να κλείσεις αμέσως ραντεβού στο κομμωτήριό σου!

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/katken85