ΜΑΛΛΙΑ

Η Emma Stone μόλις έκανε το τέλειο καρέ

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Η Emma Stone είναι μία γυναίκα που πάντοτε έχει κάτι να μας πει με το beauty look της, ιδιαίτερα στις red carpet εμφανίσεις της. Σπάνια την έχουμε δει απεριποίητη, ενώ πολλές φορές τολμά, χωρίς βέβαια να οδηγείται στην υπερβολή. Πιο πρόσφατη απόδειξη, το λουλουδάτο χτένισμά της στο Φεστιβαλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης και πιο συγκεκριμένα στην πρεμιέρα της ταινίας "The Favourite".

Η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα μπουκέτο από φρέσκα κόκκινα τριαντάφυλλα στα μαλλιά της, δημιουργώντας την τέλεια αντίθεση με το ασπρόμαυρο print του φορέματός της, ενθουσιάζοντας όχι μόνο εμάς, αλλά και όλους τους fans της στα social media.

Αυτή τη φορά, βέβαια, δεν ήταν κάποιο χτένισμα , αλλά το νέο της κούρεμα που μας ενθουσίασε. Η Emma αποφάσισε να κόψει αρκετά εκατοστά από τα μαλλιά της, υιοθετώντας ένα πιο κοντό, ασύμμετρο καρέ.

«Κάποιος κουρεύτηκε σήμερα. Ίσια και λίγο πιο κοντά στο πίσω μέρος» σχολίασε χαρακτηριστικά στο Instagram η hairstylist, Mara Roszak που επιμελήθηκε την αλλαγή στα μαλλιά της. Κι αν σκέφτεσαι να κάνεις μία φθινοπωρινή αλλαγή, μήπως η Εmma Stone μόλις σου έδωσε την τέλεια ιδέα;

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Evan Agostini/Invision/AP