ΜΑΛΛΙΑ

Το κόλπο της Δούκισσας Νομικού για να δείχνουν πιο πυκνά τα μαλλιά

Αν έχεις άτονα ή λεπτά μαλλιά, τότε το να τους δώσεις λίγο περισσότερο όγκο είναι μέσα στα #hairgoals σου. Από την άλλη πλευρά, η Δούκισσα Νομικού ανήκει σε αυτή την κατηγορία γυναικών με τέλεια μαλλιά. Και δεν είναι μόνο το ξανθό, sunkissed χρώμα ή το μήκος τους, είναι το γεγονός οτι πάντα δείχνουν λαμπερά και πολύ υγιή. Ένα σκρολάρισμα στις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram της θα σε πείσει. Εκεί εντοπίσαμε και την παρακάτω φωτό- το κόλπο της για ακόμη περισσότερο όγκο στα μαλλιά.

Και κάπου εδώ θα σου συστήσω το hair flip.

 

Όπου hair flip σημείωσε την αλλαγή χωρίστρας από την αντίθετη πλευρά απ’ αυτή που την κάνεις συνήθως. Κι αυτό γιατί υπάρχει η τάση στο σημείο που κάνουμε τη χωρίστρα μας, τα μαλλιά μας να γίνονται φλατ και λεία. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούμε περισσότερο όγκο στα μαλλιά μας κάνοντάς τα να δείχνουν πιο πυκνά.

 

Και αν νομίζεις πως μόνο η Δούκισσα ορκίζεται στο hair flip κάνεις λάθος. Να σου θυμίσω πως το ίδιο κόλπο έχει υιοθετήσει χρόνια τώρα η άλλη Δούκισσα, αυτή του Sussex- βλέπε Meghan Markle- αλλάζοντας τη συνηθισμένη πλευρά της χωρίστρας της κάθε φορά που αισθάνεται πως τα μαλλιά  της “βαραίνουν” και θέλει να τους δώσει extra όγκο.

Extra Tip: Για ακόμη περισσότερο όγκο, γύρνα ανάποδα το κεφάλι σου, ψέκασε με τη λακ δίνοντας έμφαση στις ρίζες των μαλλιών σου και φέρε τα μαλλιά σου πίσω, δοκιμάζοντας παράλληλα το hair flip.