ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα αδιάβροχα προϊόντα που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου

Μπορεί οι περισσότερες να είμαστε στη φάση επιστροφή στην πόλη και ξεπακετάρισμα βαλίτσας, όμως, υπάρχουν μερικά κορίτσια που δεν έχουν φύγει ακόμη διακοπές, που δούλευαν, που έχουν καλοκαιρινή άδεια το Σεπτέμβρη, που ετοιμάζουν τώρα το νεσεσέρ των διακοπών τους. Σε αυτές είναι αφιερωμένο, λοιπόν, και το παρακάτω άρθρο μιας και θα βρουν τη βασική λίστα με όλα αυτά τα προϊόντα μακιγιάζ που έχουν αδιάβροχες φόρμουλες και αντέχουν στην υγρασία, τις βουτιές, τον ιδρώτα, τη ζέστη.  

Στην επιδερμίδα:

Foundation

 

MAC Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation. Οι δύο βασικότεροι λόγοι που το αγαπώ; 1)Εκτός από foundation μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως concealer και 2) απλώνεται στην επιδερμίδα καλύπτοντάς την μέτρια έως πλήρως, αφήνοντας ένα φυσικό σατινέ αποτέλεσμα που μένει σταθερό για ώρες και κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Στα χείλη:

Κραγιόν

 

Urban Decay Vice Liquid Lipstick (στην αγαπημένη απόχρωση Trivial): Η ολοκαίνουργια σύνθεσή του με το πλούσιο χρώμα μένει σταθερή για πολλές ώρες, ενώ η υγρή υφή του είναι εξαιρετικά ευχάριστη και στεγνώνει αμέσως. Το καλύτερο; Θα το βρεις σε 20 διαφορετικές αποχρώσεις και από εντελώς ματ έως έντονα γκλίτερ υφή.

Στα μάτια:

Μάσκαρα

 

Lancôme Monsieur Big Waterproof Μascara. Η αδιάβροχη εκδοχή της Monsieur Big εφαρμόζεται σαν μετάξι πάνω στις βλεφαρίδες, δημιουργώντας μέχρι και 12 φορές περισσότερο όγκο. Η εξαιρετικά κρεμώδης φόρμουλα δεν κολλάει τις βλεφαρίδες χαρίζοντας όγκο και μήκος.

Μολύβι ματιών ή Eyeliner

 

Smashbox, Always Sharp Waterproof Kohl Liner. Αυτόματο και αδιάβροχο, με φόρμουλα πλούσια σε χρωστικές για ένταση στο χρώμα, αυτό το μολύβι ακριβείας έχει τα χαρακτηριστικά ενός υγρού eyeliner, συνδυάζοντας τα πάντα με μία κίνηση.

 

Αν πάλι, είσαι πιστή fan του eyeliner, δοκίμασε το αδιάβροχο Dagger Tattoo Liner της Kat Von D. Εμπνευσμένο από την ευκολία και την ακρίβεια ενός λοξωτού πινέλου eyeliner δημιουργεί γρήγορα και εύκολα το cat eye look της αρεσκείας σου.

Gel φρυδιών

 

Benefit Cosmetics Κa-brow αδιάβροχο τζελ για εντυπωσιακά και γεμάτα φρύδια. Με κρεμώδη σύνθεση που προσαρμόζεται αλλά και χτίζεται για κάθε επιθυμητό αποτέλεσμα, δίνει χρώμα στα φρύδια και τονίζει το βλέμμα παραμένοντας σταθερό για πολλές ώρες. Κυκλοφορεί και σε μίνι συσκευασία για να κερδίσεις περισσότερο χώρο στο νεσεσέρ σου.

Σκιά

 

Make Up For Ever Aqua XL Color Paint (στην αγαπημένη μου απόχρωση Doré Cuivré Irisé – το ζεστό χρώμα της άμμου). Με αδιάβροχη, απαλή υφή τζελ-κρέμα, γλιστράει και απλώνεται εύκολα στα βλέφαρα παραμένοντας σταθερή και αναλλοίωτη όλη μέρα.  Ανάλογα με τον τρόπο που θα τη δουλέψεις στα μάτια σου, μπορείς να δημιουργήσεις ένα απαλό έως και έντονο αποτέλεσμα.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/jessmclements