ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ματ ή μεταλλική λάμψη; Αυτό το κραγιόν τα έχει και τα δύο

Αν είσαι ένα κορίτσι που παρακολουθεί από πολύ κοντά τα beauty trends που παρουσιάζονται στις Εβδομάδες Μόδας σε όλο τον κόσμο, θα ξέρεις από πρώτο χέρι πως η τάση των metallics έχει επιστρέψει πιο δυναμικά από ποτέ στο outfit αλλά και στο μακιγιάζ μας. Μήπως ήρθε η ώρα να υιοθετήσεις, λοιπόν, τα metallic lips;

Κι αν δεν μπορείς να αποχωριστείς το ματ κραγιόν σου, η  Avon, κατάφερε να δημιουργήσει μία ολοκαίνουργια συλλογή μεταλλικών ματ κραγιόν, την True Colour Luminous Velvet, που συνδυάζει τέλεια στοιχεία που μαγνητίζουν το φως με matte αποτέλεσμα. Εμπλουτισμένα με χρωστικές ουσίες που αιχμαλωτίζουν και αντανακλούν το φως, απλώνονται τέλεια πάνω στο φυσικό σχήμα των χειλιών, τονίζοντάς τα με μια διακριτική λάμψη, ενώ αφήνουν εξαιρετικά βελούδινο και κρεμώδες αποτέλεσμα.

 

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καταλήξεις ποια από τις 13 μεταλλικές αποχρώσεις σου αρέσει περισσότερο! Στη συλλογή μπορείς να βρεις ουδέτερες μπεζ και ροζ έως φωτεινές μωβ, καφέ και κόκκινες αποχρώσεις, που θα σε εντυπωσιάσουν με την εύκολη εφαρμογή τους, καθώς το χρώμα απλώνεται ομαλά, χωρίς να ξεφλουδίζει, να ξεραίνεται ή να σπάει. Αποτέλεσμα; Ματ απαλά και μεταξένια χείλη. Θα τα βρεις στην τιμή των 6,95 €.