ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτή η συλλογή μακιγιάζ θα σε βάλει σε φθινοπωρινό mood

Το φθινόπωρο έχει μπει επισήμως και αν κάτι περιμέναμε πώς και πώς μετά το καλοκαίρι είναι να πειραματιστούμε με τις νέες τάσεις στο outfit και το μακιγιάζ μας. Τα φωτεινά και έντονα χρώματα του καλοκαιριού δίνουν τη θέση τους στις πιο γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις, ενώ η λαμπερή επιδερμίδα παραμένει και πάλι το βασικό ζητούμενο. Μέσα στα trends που κάνουν comeback και αγαπάμε αυτή τη σεζόν; Τα cargo pants και τα militaire prints. Κάπως έτσι ξεχωρίσαμε και τη φθινοπωρινή συλλογή μακιγιάζ της Bobbi Brown, η οποία είναι εμπνευσμένη από  το χαρακτηριστικό fashion print, την τάση του καμουφλάζ.

Μια σειρά από πλούσιες αποχρώσεις, μεταλλικά στοιχεία και έντονες λεπτομέρειες είναι αυτά που αγαπήσαμε με την πρώτη ματιά.

Η συλλογή περιλαμβάνει μία παλέτα ματιών και λάμψης , τη Camo Lux Eye & Cheek Palette, που περιέχει με τη σειρά της διάφορες σκιές ματιών και την Highlighting Powder που δίνουν τη δυνατότητα να τις εφαρμόσεις σε περισσότερες στρώσεις για μεγαλύτερη ένταση, τη σκιά ματιών  Luxe Eye Shadow Multichrome (στις αποχρώσεις Incandescent & Jungle) με 3D εφέ για πρωτοφανές οπτικό βάθος και πολυδιάστατο χαρακτήρα που διαρκεί 8 ώρες χωρίς να «σπάει», να ξεθωριάζει ή να αλλοιώνεται, τα Long-Wear Gel Eyeliner στις αποχρώσεις Cypress & Forest Shimmer, πρωτότυπα βερνίκια νυχιών στις αποχρώσεις Camo & Khaki, το Luxe Lip Color στις πλούσιες αποχρώσεις Pink Nude, Downtown Plum & Neutral Rose και την Eye Opening Mascara.

 

Αυτή που ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά; Η παλέτα σε στυλ παραλλαγής με γήινες σκιές ματιών, βελούδινες ματ και λαμπερές αποχρώσεις, μαζί με μια εκπληκτική εκδοχή της Highlighting Powder σε απόχρωση που προσφέρει λάμψη στην επιδερμίδα. Όσο για το signature look της συλλογής: Λαμπερό δέρμα με έντονες χρωματιστές πινελιές σε μάτια και νύχια.

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/ haileybaldwin