ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτή η συλλογή μακιγιάζ είναι ιδανική για τέλειες λάμψεις

Mε σκοπό να αναδείξει το τελετουργικό της ομορφιάς και έχοντας ως πηγή έμπνευσης τη μετασχηματιστική φύση των κρυστάλλων, η Bri Luna, ιδρύτρια της εταιρίας “The Hoodwitch” συνεργάστηκε με τη Smashbox αυτή τη σεζόν δημιουργώντας τη δική της συλλογή μακιγιάζ.

Η νέα Crystalized Collection αποτελείται από οκτώ προϊόντα μακιγιάζ , από τα iconic primer και την παλέτα μέχρι υγρές σκιές ματιών, lip gloss, highlighter και shimmer drops, ιδανικά για κάθε λαμπερό μακιγιάζ. Εξάλλου,  όλα τα προϊόντα είναι εμποτισμένα με κρυστάλλους που ενισχύουν το μαγικό άγγιγμα του μακιγιάζ. 

(Για την ιστορία, η Luna άνοιξε το δρόμο δημιουργώντας το “The Hoodwitch”, μια κοινότητα αφοσιωμένη στη δημιουργία μιας μυστηριώδους, μαγικής καθημερινότητας με στοιχεία σύγχρονου μυστικισμού).

«Είναι τόσο σημαντικό να συνειδητοποιήσετε τη δύναμη της ομορφιάς σας, συνδέοντας την κάθε σας εμφάνιση με την συναισθηματική και ψυχική σας διάθεση. Γι’ αυτό και επέλεξα να συνεργαστώ με τη Smashbox και παρουσιάσω αυτήν τη συλλογή αντλώντας έμπνευση από τους κρυστάλλους έτσι ώστε η κάθε make-up guru να αναδείξει τον καλύτερο της εαυτό» αναφέρει χαρακτηριστικά η Bri.

 

Κι όπως καταλαβαίνεις ως κορίτσια που αγαπάμε τις λάμψεις στο μακιγιάζ μας δε γινόταν να μην βάλουμε στη λίστα με τα αγαπημένα μας το highlighter, τις σταγόνες λάμψης αλλά και τις υγρές σκιές.

 

Η συλλογή είναι ήδη διαθέσιμη στα καταστήματα Attica, Hondos Center και Galerie de Beaute.