FASHION SHOW

5 beauty trends που κρατάμε από την Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο

imaxtree

Αν μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε με μία λέξη τη φετινή  Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο και τα fashion shows των Βρετανών σχεδιαστών για τις Spring 2020 συλλογές τους, θα λέγαμε πως ήταν απρόβλεπτη. Και δεν ήταν μόνο η νέα και διαφορετική προσέγγιση, όσον αφορά τον τρόπο που αντιμετώπισαν οι σχεδιαστές τις συλλογές τους- ναι, υπήρχε η «νταρκίλα» στις πασαρέλες, αλλά με έναν πιο «ευχάριστο» σχεδόν τρόπο- όπως επεσήμανε πολύ σωστά η Kelly Novak, ήταν η ανατροπή και στα beauty looks των μοντέλων.

Εκτός από την πολυαναμενόμενη ουδέτερη χρωματική παλέτα στο μακιγιάζ που δε γινόταν να λείπει, τα all time classic natural beauty looks (που αν σε κάποια Εβδομάδα Μόδας αποθεώνονται όσο τίποτε άλλο, είναι αυτής του Λονδίνου) και τη «γυμνή» επιδερμίδα που έρχεται σε πρώτο πλάνο, αυτή τη φορά είδαμε περισσότερο χρώμα, μεγαλύτερη δόση glam, πιο τολμηρές επιλογές στο μακιγιάζ των ματιών, πιο bold- καθόλου βαρετά- beauty looks, που πολύ μας άρεσαν και ξεχωρίσαμε.

Διάβασε ακόμη: Τα 15 πιο εντυπωσιακά beauty looks απο την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Glam Punky Eyes

imaxtree

Έντονο, μαύρο eyeliner. H punk κουλτούρα είναι εδώ, αλλά στην φρέσκια και glam εκδοχή της.

imaxtree

 

Το είδαμε στα shows των οίκων: Roberta Einer, Halpern.

French Girl chic

imaxtree

Minimal makeup, χαμηλά σινιόν αλλά και βαθιές στο χωρίστρες στο πλάι (στο show του οίκου Ports 1961)  ήταν μερικά από τα στοιχεία του ανεπιτήδευτου γαλλικού στιλ που ενέπνευσε τους Βρεττανούς σχεδιαστές.

imaxtree

 

imaxtree

 

Το είδαμε στα shows των οίκων: Victoria Beckham, Ports 1961, Marques’Almeida.

Braids

imaxtree

Μία ή δύο πλεξούδες; Σημασία δεν έχει το μήκος των μαλλιών σου ή το αξεσουάρ που θα βάλεις για να τις στερεώσεις, αλλά να το πάρεις απόφαση.

imaxtree

 

Το είδαμε στα shows των οίκων: Erdem, Rixo, Bora Aksu.

 

Disco Vibes

imaxtree

It’s party time! It’s glitter time! Κάτι μεταξύ των 70s disco vibes και της rave κουλτούρας των 90s, o House Of Holland δημιούργησε μοναδικά μακιγιάζ ματιών με αρκετή δόση  glam.

Το είδαμε στο show του οίκου House of Holland.

Glass Skin- Glass Hair

imaxtree

Επιδερμίδα που λάμπει κάτω από το φως του ήλιου, natural makeup, λαμπερά μαλλιά, γυμνά χείλη, είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που θα φορεθούν αυτή την Άνοιξη και δεν γινόταν να λείπου από τις πασαρέλες του Λονδίνου.

imaxtree

imaxtree

 

Το είδαμε στα shows των οίκων: Temperley London, Burberry, JW Anderson.

Κεντρική Φωτογραφία: Imaxtree