ΧΕΙΛΗ

Τα βήματα για να βάλεις ματ κραγιόν αν έχεις σκασμένα χείλη

Τα ματ κραγιόν είναι από τα αγαπημένα μας χειμώνα- καλοκαίρι. Το μεγαλύτερο ζήτημα βέβαια με αυτή την κατηγορία κραγιόν είναι πως από τη μία χαρίζουν έντονο ματ χρώμα, από την άλλη, απαιτούν μία απαλή, λεία, βελούδινη επιδερμίδα  πάνω στην οποία θα απλωθούν προκειμένου να έχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα στα χείλη μας.

Και απ’ ό,τι καταλαβαίνεις, ιδιαίτερα τώρα το χειμώνα, τα πράγματα δυσκολεύουν μιας και τα χείλη μας συνεχώς σκάνε και αφυδατώνονται. Το ερώτημα λοιπόν είναι ένα: Πώς θα φορέσω το ματ κραγιόν μου, αν έχω σκασμένα χείλη; Σου έχουμε τα σωτήρια βήματα:

Βήμα πρώτο: Κάνε απολέπιση στα χείλη σου με ένα lip scrub. Με αυτόν τον τρόπο θα αφαιρεθούν τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια των χειλιών σου και θα γίνει πιο απαλή η επιδερμίδα σου.

 

Max Factor Miracle Prep Lip Scrub

Βήμα δεύτερο: Άπλωσε ένα lip balm που θα τα μαλακώσει, θα τα ενυδατώσει και θα τα θρέψει σε βάθος. Αν τα χείλη σου είναι πολύ σκασμένα, άπλωσε μία ποσότητα ελαιολάδου ή βαζελίνης.

 

Kiehl’s Butterstick Lip Treatment

Βήμα τρίτο: Διάλεξε ένα ματ σταθερό κραγιόν με ενυδατική όμως φόρμουλα που δεν θα αφυδατώσει ούτε θα κάνει ακόμη πιο ξηρά τα χείλη σου.

 

Burberry, Liquid Lip Velvet στην απόχρωση 17 Dark Rosewood