ΧΕΙΛΗ

Αυτό το προϊόν είναι το νέο must have του νεσεσέρ μας

Χειμώνας, αφυδάτωση, σκασμένα χείλη που στο περίγραμμά τους ξεφλουδίζουν. Το σενάριο γνωστό και τα βήματα για να τα αντιμετωπίσεις, αν είσαι beauty διαβασμένη απλά: Απολέπιση και φυσικά ενυδάτωση. Και ενώ για το δεύτερο (aka ενυδάτωση) οι περισσότερες έχουμε προβλέψει και έχουμε ένα lip balm πάντα μέσα στην τσάντα μας, το δεύτερο (aka απολέπιση) είναι αυτό που ξεχνάμε.

Κι όμως, βρήκαμε αυτό το προϊόν- μαγικό βαζάκι εγώ το ονομάζω- που συνδυάζει και τα δύο, δηλαδή όλα όσα θέλουν τα χείλη μας για να είναι λαμπερά, υγιή και απαλά σε χρόνο dt.  Εμπνευσμένο από την Κορεάτικη τεχνογνωσία και με 100% φυσικά συστατικά, το Dr. PAWPAW Scrub & Nourish (που έρχεται στην Ελλάδα από την onebeauty) συνδυάζει ένα φυσικό scrub χειλιών με το best seller balm του brand, κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος.

 

Στην ουσία η περιποίηση γίνεται σε 2 στάδια: Αρχικά, με το scrub απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και τα πετσάκια με  απαλές κυκλικές κινήσεις και στη συνέχεια, εφαρμόζεις το balm που περιέχει τα 3 ηρωικά μας συστατικά – παπάγια, λάδι ελιάς και αλόη – για απόλυτη θρέψη, ενυδάτωση και αναπλήρωση των χειλιών. Το καλύτερο; Χάρη στην πρακτική συσκευασία του,  μπορείς να το έχεις συνέχεια μαζί σου και να το χρησιμοποιείς όσο συχνά θέλεις! Plus: Θα λατρέψεις το υπέροχο άρωμα από μάνγκο, πορτοκάλι και καρύδα.

 

Extra use: Μπορείς να πριν κοιμηθείς να απλώσεις στα χείλη σου το balm και να το αφήσεις όλο το βράδυ, για μία απόλυτα ενυδατική μάσκα χειλιών!