ΚΡΑΓΙΟΝ

5 φούξια κραγιόν που θα σου φτιάξουν τη διάθεση εδώ και τώρα

Λίγο ο ανάδρομος Ερμής, λίγο η νοσταλγία πως το επόμενο τριήμερο αργεί ακόμη, λίγο τα τερτίπια του καιρού που από τη μία μέρα στην άλλη περνάμε από το καλοκαίρι στο χειμώνα και ψέματα δεν θα σου πούμε, αλλά η διάθεσή μας αυτές τις μέρες δεν είναι στα καλύτερά της. Από την άλλη, σήμερα είναι Παρασκευή, είμαστε μια ανάσα από το ΣΚ, ο ανάδρομος φεύγει και ένα έντονο φούξια κραγιόν στα χείλη είναι ό,τι πρέπει για να μας τονώσει και να φτιάξει τη διάθεσή μας. Ανάμεσα στο all time classic sexy κόκκινο, αλλά και στο ρομαντικό ροζ, το φούξια προβάλει ως το τέλειο #moodmaker. Κι αν ψάχνεις για τα πιο «φρέσκα» φούξια κραγιόν της αγοράς, εμείς σου παρουσιάζουμε τα 5 πιο αγαπημένα μας.

MAC lipstick από την ανοιξιάτικη συλλογή Boom Boom Bloom στην απόχρωση Framboise Moi

Το iconic κραγιόν της MAC, σε μία φανταστική ματ φούξια απόχρωση και ειδική συσκευασία όπου είναι τυπωμένη μια κερασιά sakura είναι το must have του ανοιξιάτικου νεσεσέρ μας.

Dior Addict Stellar Shine στην απόχρωση 863 D-Sparkle

24ωρη ενυδάτωση, διάρκεια, απαράμιλλη γυαλάδα στα χείλη και εθιστική γλυκιά μυρωδιά βανίλιας  είναι τα πρώτα πράγματα που ξεχωρίσαμε στο νέο κραγιόν Dior Addict Stellar.

Sephora Rouge Lacquer Lipstick στην απόχρωση 07. Excellence

Με έντονο φούξια χρώμα που διαρκεί, υφή που λιώνει αμέσως στα χείλη και μεταξένια, απαλή σύνθεση θα κάνει τα χείλη σου πιο ζουμερά από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Guerlain στην απόχρωση N°888 Sparkling Fuchsia

Το πρώτο κραγιόν με ενσωματωμένο διπλό καθρέφτη του οίκου Guerlain. Εμπλουτισμένο με φυτικά πολυμερή και μικρό-κρυστάλλους, αυτή η εξαιρετική φόρμουλα περιποιείται τα χείλη, χαρίζοντας έντονο χρώμα που διαρκεί. Μην ξεχάσεις να επιλέξεις τη θήκη που σου αρέσει για ένα ολοκληρωμένο κραγιόν.

Fenty Beauty Stunna Lip Paint στην απόχρωση Unlocked

Το αγαπημένο υγρό κραγιόν της Rihanna που συνδυάζει έντονο χρώμα και μεγάλη διάρκεια σε μια πραγματικά συγκλονιστική φούξια απόχρωση που μαγνητίζει τα βλέμματα.