WELLNESS SHOPPING

Κυτταρίτιδα: 5 προϊόντα κάτω των 30 ευρώ για να την αντιμετωπίσεις

Έρχονται υψηλές θερμοκρασίες σύμφωνα με την ΕΜΥ και ως κορίτσι που τιμάς στο έπακρο τον τίτλο του #summergirl έχεις κάνει ήδη την πρώτη έρευνα αγοράς μαγιό. Και όπου μαγιό μαζί έρχεται μαζί σχεδόν αυτόματα στο μυαλό μας και η σκέψη για την κυτταρίτιδα. Ο αγώνας δύσκολος, ειδικά όταν μιλάμε για την όψη του φλοιού πορτοκαλιού στο σώμα μας, αλλά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και τόσο δαπανηρό όσο φαντάζεσαι. Αρκεί να το πάρεις απόφαση και να μπεις δυνατά στη μάχη, μαζί με τους κατάλληλους συμμάχους και φυσικά, το σωστό πρόγραμμα. Παρακάτω λοιπόν, συγκεντρώσαμε 5 προϊόντα, κάτω των 30 ευρώ, για να την αντιμετωπίσεις με θάρρος και τόλμη. Μπορείς.

Plus, σου θυμίζω πως πριν λίγο καιρό σου είχαμε πει 4 πανεύκολα tips που μπορούν να συμβάλλουν στη μείωσή της. Οι σωστές ασκήσεις γυμναστικής και η ισορροπημένη διατροφή- πλούσια σε φρούτα και λαχανικά-  είναι δύο από τα πιο σημαντικά.

Nuxe Huile Minceur  Body- Contouring Oil (25,10 €)

Με τη σύνθεσή του να αποτελείται από ένα κοκτέιλ 10 αιθέριων ελαίων μεταξύ των οποίων 3 φυτικά (από σησάμι, φουντούκι και macadamia), αυτό το λάδι είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό καθώς δρα τόσο κατά της κυτταρίτιδας ακόμη και στις πιο επίμονες περιοχές, όσο και της κατακράτησης υγρών. Παράλληλα, το εκχύλισμα καρύδας, συσφίγγει την επιδερμίδα, βελτιώνοντας την ελαστικότητά της. Απορροφάται αμέσως με το μασάζ, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία.

Elancyl Slim Design  Huile Minceur 2 σε 1(28,00 €)

Στην ουσία πρόκειται για ένα διφασικό έλαιο ολικής φροντίδας αδυνατίσματος από τα εργαστήρια Elancyl, με βάση την καφεΐνη και το έλαιο καμελίνης. Τα συστατικά αυτής της φροντίδας 2 σε 1 βοηθούν στην απομάκρυνση των λιπιδίων, τη μείωση της όψης του φλοιού πορτοκαλιού (aka κυτταρίτιδας) αλλά και την πρόληψη/ διόρθωση των πρόσφατων ραγάδων.  Αποτοξινώνει, αποσυμφορεί, συσφίγγοντας παράλληλα τη σιλουέτα.

Apivita Rose Pepper Serum Λάδι Μασάζ Αναδιαμόρφωσης Σώματος (25,20 €)

Με 100% συστατικά φυσικής προέλευσης, αυτός ο ορός με θερμαντική δράση τονώνει τη μικροκυκλοφορία και συμβάλλει στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας με λίγα λεπτά μασάζ καθημερινά. Ο συνδυασμός με τριαντάφυλλο, μαύρο πιπέρι και 12 ακόμη πολύτιμα αιθέρια έλαια βοηθά στη λιπόλυση, συσφίγγει και βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Bioten Cellufight Κρέμα Μασάζ Κατά της Κυτταρίτιδας (9,02€)

Αυτή η κρέμα είναι ένας θερμός και ισχυρός συνδυασμός φυσικών εκχυλισμάτων και ενεργών συστατικών που βοηθά στη μείωση της κυτταρίτιδας και της περιφέρειας των μηρών και των γοφών.Το Slimboost3, ένα ισχυρό ενεργό συστατικό φυσικής προέλευσης εξασφαλίζει τριπλή δράση ενάντια στην κυτταρίτιδα, καταπολεμώντας την όψης  του φλοιού πορτοκαλιού, βοηθώντας παράλληλα στην πρόληψη της δημιουργίας και στη μείωση της κυτταρίτιδας με αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα να μπορούν επανέλθουν στο αρχικό τους σχήμα για μια πιο λεπτή σιλουέτα.

Nivea Cellulite Gel-Cream Σμιλευσης Q10 (12,30 €)

Εμπλουτισμένη με το «ενεργειακό σύμπλεγμα» NIVEA – aka  με το φυσικό συνένζυμο της επιδερμίδας Q10, L-Carnitine και εκχύλισμα Λωτού- συσφίγγει και μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας σε 3 εβδομάδες. Αφήνει την επιδερμίδα αισθητά πιο αναζωογονημένη ενώ παράλληλα βελτιώνει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας.

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/rosiehw