KIM KARDASHIAN

Η τελευταία φωτογράφιση της Kim Kardashian “φωνάζει” Fuego

Δεν ήταν μόνο η επίσημη ανακοίνωση και η εκκεντρική καμπάνια της νέας σειράς καλλυντικών της Lady Gaga που τάραξε τα ήσυχα νερά του celeb beauty κόσμου αυτή την εβδομάδα. Η Kim Kardashian  δεν θα μπορούσε να απουσιάζει. Εν μέσω καλοκαιριού και καύσωνα, η Kim αποφάσισε να κυκλοφορήσει τη δική της,  KKW Beauty καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ, τη Sooo Fire Collection.

Κι όπως μπορείς να καταλάβεις από το όνομά της, δεν ήταν μόνο οι έντονες κόκκινες, πορτοκαλί, καφέ αποχρώσεις, ήταν και η ίδια η Kim η οποία ήταν φωτιά και λάβρα στη φωτογράφιση της νέας της καμπάνιας.

Η 38χρονη τηλεπερσόνα κυριολεκτικά «μεταμορφώθηκε» επιλέγοντας μια κατάξανθη πλατινέ απόχρωση για τα μαλλιά της (προφανώς περούκα), η οποία έκανε αντίθεση με τα κατάμαυρα φρύδια της, ενώ έκανε τη διαφορά και στο μακιγιάζ της με τη neon πορτοκαλί σκιά στα μάτια της που ξέφευγε από τις κλασικές nude- γήινες αποχρώσεις.

«Είμαι τόσο χαρούμενη που ανακοινώνω το λανσάρισμα της νέας KKW Beauty καλοκαιρινής συλλογής μακιγιάζ,  Sooo Fire Collection. Η νέα συλλογή περιλαμβάνει μία παλέτα ματιών με 10 super hot μεταλλικές σκιές, τρία eyeliners και τρία lip gloss με νέα φόρμουλα. Ήθελα να δημιουργήσω κάτι πολύ fun  και εντελώς διαφορετικό από ό, τι έχω κάνει στο παρελθόν» έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Κεντρική Φωτογραφία:Instagram/kimkardashian