KENDALL JENNER

Η Kendall Jenner έκανε το πιο αμφιλεγόμενο μανικιούρ του Instagram

Evan Agostini/Invision/AP

Πριν λίγο καιρό, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Allure για το τεύχος του Μαρτίου, η Kendall Jenner αποκάλυψε μεταξύ άλλων beauty tricks και συμβουλών ομορφιάς, πως το επόμενο μανικιούρ που θα ήθελε να δοκιμάσει είναι τα cow nails (aka το print που θυμίζει το τρίχωμα αγελάδας). «Ξέρω ότι ακούγεται πραγματικά παράξενο, αλλά πραγματικά το βρίσκω πολύ cool. Θα δείξει αν θα το κάνω σύντομα» είχε πει τότε χαρακτηριστικά.

Και ναι, που το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και το supermodel αποφάσισε να κάνει πράξη τα λεγόμενά του και να υιοθετήσει  το trend των #cownails. Μέσα στο Σαββατοκύριακο λοιπόν, η Kendall ανέβασε στα Insta Stories της μερικές φωτογραφίες με το νέο της μανικιούρ.

 

Διατηρώντας ένα φυσιολογικό- μη πω κοντό για τα δεδομένα της οικογένειας- μήκος στα νύχια της και τετράγωνο σχήμα, η Kendall δημιούργησε μία βάση με ένα λευκό βερνίκι, προσθέτοντας από πάνω μικρές κουκίδες και βούλες, που θυμίζουν το τρίχωμα της αγελάδας. Αυτός άλλωστε είναι και ο βασικότερος στόχος, εξ ου και το όνομα, #cownails.

 

Είτε τα θεωρείς απλά τολμηρά, είτε κιτς: Τα cow nails οφείλουμε να παραδεχτούμε πως έκαναν- κάνουν χαμό στο Instagram και αν ψήνεσαι να υιοθετήσεις το trend των #cownails, τότε δεν έχεις παρά να ρίξεις μία ματιά στα  σχέδια που σου είχαμε προτείνει πριν λίγο καιρό. Εμείς πάντως συνεχίζουμε να είμαστε διστακτικές απέναντι σε αυτό το nail trend. Εσύ, τι λες;

Κεντρική Φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP