KENDALL JENNER

Το trick της Kendall Jenner για να δημιουργεί τέλειες λάμψεις στο πρόσωπό της

Έχοντας βάψει μπλε τα φρύδια της, φορώντας μαγιό και σχεδόν καθόλου μακιγιάζ στο πρόσωπό της, η Kendall Jenner πόζαρε στο φακό του αμερικάνικου Allure για το τεύχος Μαρτίου, φέρνοντας την άνοιξη στις οθόνες μας. Μαζί, ακολούθησε και μία super συνέντευξη, γεμάτη από tricks, συμβουλές, μυστικά ομορφιάς και αγαπημένα καλλυντικά και εμείς δεν μπορούσαμε να τα κρατήσουμε μόνο για τον εαυτό μας. Ένα από τα σημεία που σταθήκαμε ως κορίτσια που λατρεύουμε το highlighter και γενικότερες τις γυαλάδες στο μακιγιάζ μας, το trick της για ακόμη πιο λαμπερή επιδερμίδα.

 

«Λατρεύω τη Mary! Είναι genius στο contouring και κάνει το πρόσωπό μου να δείχνει ζωντανό, φρέσκο και λαμπερό. Και οι δύο λατρεύουμε αυτό το trick με το highlighter. Αυτό που κάνουμε είναι να απλώνουμε αρχικά ένα κρεμώδες highlighter και έπειτα ένα σε μορφή πούδρας, προκειμένου να δώσουμε μία extra λάμψη στο πρόσωπο. Έπειτα, πιστεύω πως η καλή κατάσταση της επιδερμίδας είναι εξίσου σημαντική όταν κάνεις μακιγιάζ. Ίσως βέβαια, αυτό να σχετίζεται με το γεγονός οτι εγώ είχα αρκετά προβλήματα κατά καιρούς με το δέρμα μου. Γιατί αν η επιδερμίδα σου δεν είναι καλά, τότε στ΄αλήθεια δεν παίζει ρόλο τι μακιγιάζ θα κάνεις…» αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ παρακάτω αποκάλυψε πως πάντα όταν ταξιδεύει έχει μαζί της μία κρέμα για να ενυδατώνει τα χείλη της.

 

Όσο για το αν έπρεπε να επιλέξει μόνο ένα καλλυντικό για να κάνει το μακιγιάζ της, η Kendall απάντησε πως θα διάλεγε το Giorgio Armani Face Fabric Foundation Second Skin Makeup που έχει ανάλαφρη,  μη λιπαρηκαι άνετη υφή. «Είναι σαν να μην έχεις βάλει τίποτα στην επιδερμίδα σου. Τις περισσότερες φορές όταν το φοράω, οι άνθρωποι αναρωτιούνται για το αν φοράω makeup.»

 

Τέλος, μεταξύ άλλων, το supermodel αποκάλυψε πως το επόμενο μανικιούρ που θα ήθελε να δοκιμάσει είναι τα cow nails. «Ξέρω ότι ακούγεται πραγματικά παράξενο, αλλά πραγματικά το βρίσκω πολύ cool. Θα δείξει αν θα το κάνω σύντομα».

 Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;  

Κεντρική Φωτογραφία: /kendalljenner