BEAUTY

15 προϊόντα ομορφιάς με άρωμα καρύδα και μπορούμε να δηλώσουμε in love with the coco

Υπάρχουν πράγματα και πιο συγκεκριμένα μυρωδιές που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τα καλοκαίρια μας. Όχι μόνο τα δικά μας, δηλαδή. Για παράδειγμα η μυρωδιά της καρύδας. Είναι sexy, είναι τροπική, είναι ικανή να σου φτιάξει τη διάθεση και είναι αυτή που όταν την «εντοπίσεις» με τη μύτη σου, πάντα θέλεις να μάθεις πού οφείλεται. Welcome to the world of coconuts! Κάπως έτσι, ανοίξαμε τα ντουλάπια μας και συγκεντρώσαμε όλα αυτά τα προϊόντα ομορφιάς που μυρίζουν καρύδα και δηλώνουμε ξεκάθαρα εθισμό!

Δες ακόμη: Hello July με τις 10+2 πιο καλοκαιρινές αφίξεις στο νεσεσέρ μας

 

Nivea Body Oil in Lotion (Body Soufflé) Coconut & Monoi oil: Το τροπικό άρωμα της καρύδας συνδυάζεται με το έλαιο Monoi και μαζί απογειώνουν τις αισθήσεις. Απλώνεται εύκολα χάρη στην ελαφριά σύνθεσή της αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή κι ενυδατωμένη με ένα υπέροχο άρωμα.

 

Dove Nourishing Secrets Coconut and Jasmine Flower Anti-Perspirant Roll On: Θέλεις εκτός από όμορφα να μυρίζεις καρύδα.  Εμπνευσμένο- όπως όλη η σειρά Restoring Ritual- από την Αγιουβερδική ιατρική που έχει αναγνωρίσει τις θεραπευτικές ιδιότητες της καρύδας για πάνω από 4,000 χρόνια, αυτό το αποσμητικό μυρίζει ξεκάθαρα καλοκαίρι και ναι, είμαι σίγουρη πως θα γίνει το αγαπημένο σου.

Sephora Collection Coconut Hand Balm: Με πλούσια υφή που γίνεται ένα με την επιδερμίδα, αυτό το balm θρέφει και περιποιείται καθημερινά τα χέρια, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα ή να κολλάει.

 

 

The Body Shop Coconut Exfoliating Cream Body Scrub: Ήρθε η ώρα να μεταμορφώσεις το μπάνιο σου σε exotic place. Με τροπικό άρωμα από φρέσκες καρύδες, αυτό το κρεμώδες απολεπιστικό σώματος θα αφήσει την επιδερμίδα σου πιο λεία και απαλή σαν μετάξι.

 

 

Hei Poa Tahiti Monoi Oil  SPF6 Coco Spray: Από τα προϊόντα που μυρίζουν καρύδα- καλοκαίρι και δεν αποχωριζόμαστε από την τσάντα μας. Eνυδατώνει και τρέφει το δέρμα, προσφέρει βαθύ μαύρισμα, αφήνοντας ένα απαλό άρωμα ενώ παράλληλα προστατεύει από τις επιβλαβείς ακτίνες UVA και UVB μιας και έχει SPF6.

 

MAC Prep + Prime Fix+ Coconut: Το iconic mist της MAC έχει όλα τα πλεονεκτήματα του original mist μαζί με ένα τέλειο κρεμώδες άρωμα καρύδας.  Περιέχει βιταμίνες και μέταλλα που ενυδατώνουν αμέσως το δέρμα και μια ελαφριά σύνθεση που διατηρεί την επιδερμίδα σας ανανεωμένη και παράλληλα σταθεροποιεί το μακιγιάζ για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

Garnier, Botanic Therapy Coco Macadamia Mask:  Με κρέμα καρύδας και μακαντάμια, αυτή η πλούσια στην υφή της μάσκα χαρίζει απαλότητα και έντονη θρέψη στα μαλλιά ενώ μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις ως μάσκα σε βρεγμένα μαλλιά και να τη ξεβγάλεις, αλλά και σε στεγνά μαλλιά χωρίς ξέβγαλμα.

Δες ακόμη: 4 τρόποι να βάλεις χρώμα στα μάτια σου φέτος το καλοκαίρι, εκτός από την κλασική σκιά

Too Cool For School Coconut Cooling Gel: Super καταπραϋντικό after sun gel πολλαπλής φροντίδας με εκχυλίσματα καρύδας που αναζωογονεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα που έχει υπερεκτεθεί στον ήλιο. Θα το βρεις αποκλειστικά στα sephora.

 

Bioten Body Lotion Beloved Coconut: Με σύνθεση πιο ελαφριά από την κρέμα ή το butter σώματος, αυτή η λοσιόν ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα αφήνοντάς της ένα διακριτικό άρωμα καρύδας.

 

Le Petit Marseillais Σπρέι Αναζωογόνησης με Νερό Καρύδας και Άνθη Πορτοκαλιάς: Δύο άκρως καλοκαιρινά συστατικά αρκούν για να δημιουργήσουν μια μοναδική συνταγή που χαρίζει ένα υπέροχο άρωμα και αναδεικνύει τη λάμψη των μαλλιών σας χωρίς να τα βαραίνει. Με μία κίνηση τα μαλλιά γίνονται ανάλαφρα και απαλά.(Δεν χρειάζεται να το ξεβγάλεις).

 

Fresh Line Lip Therapy με SPF 15:  Ο συνδυασμός από βούτυρο κακάο, βιολογικό βούτυρο καριτέ, βιολογικό ελληνικό ελαιόλαδο και στέβια προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και ανακούφιση των χειλιών. Παράλληλα, το φυσικό κερί μέλισσας δημιουργεί ασπίδα προστασίας ενάντιας στις περιβαλλοντικές συνθήκες και ενυδατώνει την ευαίσθητη περιοχή των χειλιών.

 

L’Oreal Elvive Extraordinary Oil Coconut Oil Shampoo: Ιδανικό για τα κανονικά προς ξηρά μαλλιά, που χρειάζονται θρέψη,  αυτό το σαμπουάν όχι μόνο δε τα βαραίνει, αλλά τα  αφήνει λαμπερά και όμορφα, χάρη στη σύνθεσή του χωρίς σιλικόνη, εμπλουτισμένη με εκλεκτό έλαιο καρύδας.

 

AIM Nature Elements Coco White: Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα καρύδας, γνωστό για τις φυσικές καθαριστικές του ιδιότητες και με την ήπια φόρμουλα του Zinc Mineral συμβάλλει στην προστασία κατά της πλάκας για 12 ώρες. Plus: Βοηθά να επανέλθει η φυσική λευκότητα των δοντιών.

 

Maybelline Total Temptation Mascara: Πυκνές, γεμάτες βλεφαρίδες με όγκο και άρωμα καρύδας! Η Total Temptation Mascara- με έλαιο καρύδας και βανίλια μυρίζει τέλεια και δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Λόγω της εμπλουτισμένης σύνθεσής της, θρέφει τις βλεφαρίδες, δυναμώνοντάς τες με κάθε εφαρμογή.

 

 

Sol de Janeiro Coco Cabana Cream: Με την κρεμώδη-gel σύνθεση που περιέχει λάδι μεταμορφώνει άμεσα το ξηρό, αφυδατωμένο και ερεθισμένο δέρμα, κάνοντάς το πιο απαλό, σφριγηλό, λαχταριστό. Με δυο λόγια, χαρίζει υπέροχη επιδερμίδα. Χάρη στη σύνθεσή του που συνδυάζει CocoSugar με σάκχαρα ζύμωσης και θρεπτικό λάδι καρύδας, αιχμαλωτίζει και συγκρατεί την υγρασία του δέρματος μέχρι και 72 ώρες. Θα το βρεις αποκλειστικά στα sephora.