ΜΑΚΙΓΙΑΖ

4 τρόποι να βάλεις χρώμα στα μάτια σου φέτος το καλοκαίρι, εκτός από την κλασική σκιά

Έχεις σίγουρα μία μαύρη μάσκαρα και αν αγαπάς το cat eye look και ένα μαύρο eyeliner στο νεσεσέρ σου. Το καλόκαίρι όμως, είναι η καταλληλότερη εποχή για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα- πολλές φορές βαρετά- και να πειραματιστείς με πιο έντονα χρώματα στο μακιγιάζ σου. Γιατί αν δεν το κάνεις τώρα, πότε; Εκτός όμως, από τις κλασικές σκιές, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να βάλεις χρώμα στο μακιγιάζ των ματιών σου και να δείχνεις απίστευτα κομψή και στιλάτη. Παρακάτω θα βρεις τέσσερις από αυτούς,

Ξέφυγε από την κλασική μαύρη μάσκαρα και πες «ναι» σε μία χρωματιστή

O οίκος ομορφιάς YSL Beauté, παρουσιάζει μια ανανεωμένη συλλογή μακιγιάζ ματιών για το 2019. Η διάσημη Mascara Volume Effet Faux Cils αποκτά νέα σχεδίαση, με κομψή, γυαλιστερή ασημένια και χρυσή συσκευασία, καθώς και εμπλουτισμένη σύνθεση που περιποιείται τις βλεφαρίδες και εκτός από τη γυαλιστερή μαύρη Noir Haute Densité, θα βρεις πλέον ακόμη έξι λατρεμένες, έντονες αποχρώσεις (όπως οι Rich Brown, Extreme Blue, Fascinating Violet, Burgundy, Deep Night).

 

Πες το με ένα χρωματιστό eyeliner

Το ήξερες οτι η Rihanna φόρεσε για πρώτη φορά το Vivid Liquid Eyeliner στην απόχρωση Hottie Alert στο Coachella 2019 και στην απόχρωση Wet Tshirt στην επίδειξη ανδρικών ρούχων του οίκου Louis Vuitton για την Άνοιξη 2019; Τώρα μπορείς να φορέσεις τις ίδιες (και πολύ περισσότερες αποχρώσεις) στα μάτια σου επιλέγοντας ανάμεσα στα Vivid Liquid Eyeliner Trio (aka τριπλέτες eyeliner περιορισμένης έκδοσης). Σε φωτεινές παστέλ αποχρώσεις αρκούν για να αναβαθμίσουν  πανεύκολα το καθημερινό cat eye look σου, με ένα μόνο πέρασμα χάρη στο πολύ λεπτό πινέλο ακρίβειας. Θα τα βρεις αποκλειστικά στα sephora.

 

Μολύβι κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων

All time classic αγαπημένο και εύκολο στη χρήση, το μολύβι ματιών είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να βάλεις χρώμα στα μάτια σου και φυσικά να δημιουργήσεις αμέτρητα eye looks. Από τα αγαπημένα μας, τα Artist Color Pencils της Make Up For Ever που θα τα βρεις σε 39 αποχρώσεις και μπορείς εκτός από τα μάτια, να τα χρησιμοποιήσεις στα χείλη, τα φρύδια και γενικότερα στο πρόσωπό σου.

 

Χρωματιστό μολύβι μέσα στα μάτια

Στη θέση του κλασικού μαύρου μολυβιού βάλε ένα χρωματιστό, λαμπερό και ελαφρώς glitter. Τα  24/7 Glide-On Eye Pencils της Urban Decay προσαρμόζονται σε κάθε ανάγκη: Γύρω από τα μάτια σαν eyeliner, στο εσωτερικό των ματιών σαν μολύβι khol, ή σε όλο το βλέφαρο, σαν σκιά. Εύκολα, απλά, γρήγορα. Η πλούσια σε βιταμίνη Ε και έλαιο jojoba σύνθεσή του εξασφαλίζει διάρκεια 24/7! Τι λες;

 

Κεντρική Φωτογράφια: Instagram/fentybeauty