BEAUTY

Έχεις λεπτά μαλλιά; Αυτό το καρέ θα τα κάνει να δείχνουν πιο πυκνά

«Το μεγαλύτερο focus πλέον γίνεται στο κούρεμα. Το κούρεμα είναι το κλειδί για ένα ωραίο, πολύ ιδιαίτερο και προσωπικό look. Για να είναι πετυχημένο ένα κούρεμα αρκεί να είναι  cool και να αναδεικνύει την προσωπικότητα και τη διαφορετικότητα της κάθε γυναίκας. Αυτό έχει στις μέρες μας μεγαλύτερη σημασία...» είχε πει πριν λίγο καιρό ο Eugene Souleiman στην αποκλειστική συνέντευξη που μας έδωσε στο πλαίσιο του Coty Global Media Event. Και να που ήρθε η ώρα, η συμβουλή του να γίνει πράξη.

Αν έχεις, λοιπόν, λεπτά μακριά μαλλιά και είσαι αποφασισμένη για μία ανατρεπτική αλλαγή στο look σου ή απλά θέλεις να κάνεις το hairlook σου να δείχνει πιο πλούσιο, τότε δεν έχεις παρά να πεις το μεγάλο «ναι» στο ασύμμετρο καρέ, όπως αυτό που είχε κάνει κάποτε η Sienna Miller ή η Julianne Hough.

 

Εκτός από τάση, το ασύμμετρο καρέ είναι αυτό το κούρεμα που μπορεί να δώσει όγκο και «σώμα» όπως αναφέρουν αρκετοί κομμωτές στα μαλλιά σου, κάνοντας να δείχνουν πιο πλούσια. Ανεξάρτητα από το μήκος που θα επιλέξεις- πολύ κοντό (bob) ή πιο μακρύ, στο ύψος των ώμων (lob)-  κάνε ένα χαμηλό- στις άκρες- ή πιο έντονο φιλάρισμα που να ξεκινά από το μέσο των μαλλιών σου. Επίσης, σε αυτή τη λογική μπορείς να πειραματιστείς κάνοντας χαλαρά waves ή ακόμη και μπούκλες που θα κάνουν πιο έντονο το αποτέλεσμα.

Τι λες;