BEAUTY

Ένα νέο Pop Up Store στο κέντρο της πόλης για beauty lovers

Η άνοιξη είναι η ιδανικότερη εποχή για να κάνεις βόλτες στο κέντρο της πόλης και να ανακαλύπτεις νέες αρωματικές εσάνς. Κι αν μας ακολουθείς στο Instagram (αν δεν το κάνεις, follow us) θα είδες πως χθες βρήκαμε τον τρόπο να συνδυάσουμε και τα δύο. Αφορμή; Το ολοκαίνουργιο Pop Up Store της Jo Malone London εντός του GB Corner Gifts & Flavors του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, στο κέντρο της Αθήνας.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που- σημείωσε- θα παραμείνει έως τις 4 Απριλίου, οι οπαδοί του αυθεντικού βρετανικού lifestyle θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους, απολαμβάνοντας μια μοναδική εμπειρία διεθνών προδιαγραφών, εκεί όπου ο βρετανικός νεοκλασικισμός του Hôtel Grande Bretagne συνδέεται απαράμιλλα με τη φιλοσοφία και τις διαχρονικές αξίες της λονδρέζικης αρωματοποιίας.

 

Στο Pop Up Store θα βρεις τις ολοκληρωμένες συλλογές των δημοφιλών αρωμάτων του οίκου (Home, Bath & Body και Cologne Collection) από τις αγαπημένες, διαχρονικές δημιουργίες που έχουν αναδείξει την Jo Malone London στην κορυφή της υψηλής αρωματοποιίας, όπως το Lime Basil & Mandarin ή το Wood Sage & Sea Salt, έως την τελευταία συλλεκτική British Collection “Wild Flowers & Weeds”, εμπνευσμένη από την άγρια βλάστηση της αγγλικής εξοχής, ενώ με τη βοήθεια των καταρτισμένων stylists μπορείς να βρεις το δικό σου αρωματικό συνδυασμό ή να καταλήξεις σε ένα πραγματικά ιδιαίτερο δώρο.

 

Άλλωστε, η τέχνη του συνδυασμού αρωμάτων (The Art of Fragrance Combining) είναι κάτι που πρεσβεύει ως φιλοσοφία ο αγγλικός αρωματικός οίκος.