ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ

Τα 4 καλοκαιρινά χτενίσματα της Ήβης Αδάμου που μπορείς να δοκιμάσεις στις διακοπές σου

Η Ήβη Αδάμου είναι από τα πιο δροσερά πρόσωπα της ελληνικής showbiz, που προσπαθούν να μοιράσουν τον χρόνο τους ανάμεσα στην οικογένειά τους και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους. Παρόλα αυτά, συνεχίζει να είναι από τα κορίτσια που α) έχουν τέλεια μαλλιά και β) τους αρέσει να πειραματίζονται με διάφορα χτενίσματα στην καθημερινότητά τους. Αυτός είναι και ο λόγος που- εν μέσω καλοκαιριού-  αποφασίσαμε να βρούμε (και να βάλουμε στο πρόγραμμα να αντιγράψουμε) μερικά από τα χτενισμάτά της.

Δες ακόμη: Τα καλύτερα αντηλιακά, σε μορφή spray, για εσένα που δεν μπορείς τις ”βαριές” υφές

Boxer Braids

Είναι στιλάτες, πρακτικές μιας και όλα τα μαλλιά είναι μαζεμένα πίσω- δεν θα πω εύκολες αν δεν το «έχεις»- και ταιριάζουν σε όλα τα μήκη μαλλιών (είτε έχεις μακριά μαλλιά, είτε κοντό καρέ- δεν θα πω pixie look). Plus, είναι το αγαπημένο χτένισμα της Kim Kardashian.

Wet Look

Από τα αγαπημένα μας χτενίσματα ειδικά αυτή την περίοδο, ανεξάρτητα από τον τύπο και το μήκος των μαλλιών σου.

Half Up Ponytail

Κάντο όπως η Ariana Grande. Πιάσε τα μαλλιά σου μισά- μισά σε ένα ponytail στην κορυφή του κεφαλιού σου και δημιούργησε μικρές μπούκλες ή άσε τα λυτά στους ώμους,αν έχεις φυσικά σγουρά μαλλιά.

Χαμηλό σινιόν

Καλεσμένη σε γάμο και δεν ξέρεις πώς να κάνεις τα μαλλιά σου; Αυτό το σινιόν δημιουργήθηκε για εσένα. Για όλες αυτές τις φορές που θέλεις να κάνεις κάτι εύκολο, σικάτο, χωρίς να κάτσεις με τις ώρες μπροστά στον καθρέφτη.

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/iviadamou_