GAME OF THRONES

Σε αυτή τη συλλογή μακιγιάζ θα υποκλινόταν μέχρι και η Daenerys Targaryen

Targaryen, Lannister, Stark, ή ακόμα και στους White Walkers. Ανεξάρτητα από τον Οίκο στον οποίο έχεις συνταχθεί και δηλώνεις υπακοή δεν γίνεται να μην λυγίσεις στην είδηση- πόσο μάλλον στη θέα της νέας limited edition συλλογής μακιγιάζ της Urban Decay| Game of Thrones. Παλέτες, κραγιόν, μολύβια ματιών και tint, όλα εμπνευσμένα από τα αγαπημένα μέρη και τις γεμάτες δύναμη γυναίκες των Επτά Βασιλείων του Westeros και εμείς ως #GoT Fans δεν γινόταν να μη μοιραστούμε όλες τις λεπτομέρειες για τη συλλογή που θα είναι διαθέσιμη από αύριο στα καταστήματα.

 

Αρχικά, η Game of Thrones Eyeshadow Palette είναι η βασική και  limited edition τρισδιάστατη παλέτα σκιών που περιλαμβάνει 20 αποχρώσεις. Κάθε μια αντιπροσωπεύει την ένταση και την ποικιλομορφία των ισχυρών δυνάμεων του Westeros: τον Οίκο Targaryen (λαμπερές αποχρώσεις σε τόνους πολύτιμων λίθων), τον Οίκο Lannister (βασιλικές μεταλλιζέ ματ και αστραφτερές αποχρώσεις), τον Οίκο Stark (smoky ματ και ουδέτερες αστραφτερές αποχρώσεις), και τους White Walkers (ψυχρές λαμπερές αποχρώσεις του πάγου).

 

Έπειτα, αν θέλεις να δώσεις στην επιδερμίδα σου λάμψη που θα ακτινοβολήσει στα Επτά Βασίλεια, δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς την Mother of Dragons Highlight Palette  που περιέχει τρεις νέες αποχρώσεις του Afterglow Highlighter: τη Drogon (παγωμένο ροζ), τη Viserion (metallic χρυσό nude), και τη Rhaegal (μεταλλιζέ μπρονζέ ). Μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις ξεχωριστά ή συνδυαστικά για να δημιουργήσεις τη δική σου μοναδική απόχρωση.

 

Αν πάλι, είσαι έτοιμη να αναδείξεις τη φλογερή σου πλευρά, το  UD | Game of Thrones Lip & Cheek Stain στο κόκκινο χρώμα Targaryen θα δώσει υπέροχη, διάφανη ρόδινη απόχρωση στα χείλη και στα ζυγωματικά σου με μία-δύο σταγόνες.

 

Κι αν είσαι έτοιμη για μία μεγάλη μάχη, τίποτα δε θα σε προετοιμάσει καλύτερα  από το βραβευμένο, αδιάβροχο μολύβι μας 24 / 7 Glide -On Eye Pencil σε τέσσερις UD | Game of Thrones αποχρώσεις : Lannister Gold (μεταλλιζέ χρυσό), Winterfell Snow (ιριδίζον λευκό), Dragon Smoke (smoky ολογραφικό μαύρο), και The Night King (λαμπερό σκούρο γαλαζοπράσινο ). Κάθε απόχρωση είναι εξαιρετικά απαλή και κρεμώδης, απλώνεται βελούδινα και στη συνέχεια στεγνώνει με απίστευτα σταθερό φινίρισμα, για χρώμα που δεν πρόκειται να κουνηθεί χιλιοστό, αντίθετα με το Τείχος στο φινάλε της προηγούμενης σεζόν.

 

Last but not least, το κραγιόν είναι το καλύτερο όπλο. Τέσσερις Urban Decay | Game of Thrones Vice Lipstick αποχρώσεις περιορισμένης έκδοσης ήρθαν για να βασιλεύσουν: Cersei Lannister (φωτεινό metallic μπρονζέ), Daenerys Targaryen (φλογερό μεταλλιζέ κόκκινο), Sansa Stark (ζεστό ροδακινί nude) και White Walker (σκούρο κόκκινο του κρασιού ). Η σούπερ κρεμώδης, πλούσια σε χρωστικές σύνθεση της Urban Decay είναι φτιαγμένη να αντέχει όλη μέρα και όλη νύχτα.

 

Όσοι GoT και beauty addicts, προσέλθετε.