ΦΡΥΔΙΑ

4 πράγματα που δεν ήξερες για το contouring φρυδιών

Το contouring υπήρχε ως τάση πολύ πριν την εμφάνιση της Kim Kardsahian στη ζωή μας. Με την παρουσία της, όμως, επανήλθε στο προσκήνιο, σε σημείο που έγινε μανία, λατρεύτηκε απο εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο και εξελίχθηκε τόσο, που αυτή τη στιγμή μιλάμε και για το contouring φρυδιών. Η Benefit μόλις κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο Brow Contour Pro 4-IN-1 Pen της - aka ένα μολύβι φρυδιών- «πολυεργαλείο» που περιλαμβάνει όλα όσα χρειαζόμαστε για να κάνουμε contouring στα φρύδια μας.

Γιατί να κάνεις όμως, contouring στα φρύδια σου και πόσα πράγματα ξέρεις για αυτό; Τα κορίτσια της Benefit έρχονται να αποκαλύψουν 4 πράγματα που σίγουρα δεν ξέρεις. Keep reading…

 

> Το contouring χάριζει βάθος και διάσταση ακόμη και στα πιο άτονα και φλατ φρύδια

> Τα κάνει να δείχνουν πιο καλοσχηματισμένα και με έντονες γωνίες

> Το contouring φρυδιών, όπως και αυτό του προσώπου γίνεται όχι με μία, αλλά με δύο αποχρώσεις. Μάλιστα, το νέο Brow Contour Pro της Benefit, που θα βρεις αποκλειστικά στα Sephora, περιλαμβάνει μια ανοιχτή, μία πιο σκούρα απόχρωση για τα φρύδια, ένα διορθωτικό για το περίγραμμα και ένα highlighter για το τόξο των φρυδιών.Όλα όσα χρειαζόμαστε, δηλαδή, για δημιουργήσουμε καθαρό περίγραμμα, καλοσχηματισμένα φρύδια με διάσταση και βάθος στο λεπτό.

 

– Last but not least… Η Αφροδίτη (από τα Benefit) μου αποκάλυψε πως πολλά κορίτσια με τέλεια φρύδια που λατρεύουμε ήδη στο Instagram έχουν κάνει contouring.

Τι λες, θα το δοκίμαζες;