ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Φεστιβάλ Βενετίας

Photo credits: Armani beauty

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της ενόψει νέας σεζόν, κόβοντας βαθιές αφέλειες στο μπροστινό μέρος των μαλλιών της, που έφταναν λίγο πιο κάτω από το ύψος των φρυδιών της. Αυτή τη φορά, η κριτής του Greece Next Top Model έδωσε το παρών,  καλεσμένη του οίκου Armani Beauty, στο 76ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας, όπου για πρώτη φορά ο οίκος είναι ο Επίσημος Χορηγός Ομορφιάς και εμείς δε γινόταν να μην τη σχολιάσουμε.

Διάβασε ακόμη: Φεστιβάλ Βενετίας: Step by step πώς θα πετύχεις το all time classic μακιγιάζ της Barbara Palvin

Και δεν ήταν μόνο το υπέροχο Emporio Armani μαύρο φόρεμα με κόκκινες λεπτομέρειες που επέλεξε για τη συγκεκριμένη red carpet εμφάνισή της και αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της, ήταν και το εντυπωσιακό μακιγιάζ που επιμελήθηκε ο οίκος Armani Beauty και μας έκανε να θέλουμε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Photo credits: Armani beauty

Photo credits: Armani beauty

Τα μυστικά του μακιγιάζ της

Δίνοντας έμφαση στα κόκκινα χείλη, πρωταγωνιστής ήταν το θρυλικό κόκκινο κραγιόν Lip Maestro 400 που πολύ συχνά και η ίδια επιλέγει για τις πιο casual εμφανίσεις της , καθώς είναι το χρώμα της αυτοπεποίθησης και της δύναμης. Ακόμη ένα στοιχείο που ανέδειξε το look της, ήταν ξεκάθαρα το Luminous Silk Foundation, μυστικό της αψεγάδιαστης επιδερμίδας της, που την αγκάλιασε σαν το πιο φίνο μετάξι.

Photo credits: Armani beauty

Photo credits: Armani beauty

Μεταξύ άλλων, η Ηλιάνα δήλωσε «Ήταν μια υπέροχη εμπειρία να περπατήσω στο κόκκινο χαλί του 76ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας και να βρεθώ ανάμεσα σε διεθνείς προσωπικότητες ως προσκεκλημένη του οίκου Armani Beauty. Λάτρεψα το look και το outfit που δημιουργήσαμε με το glam team και την ομάδα styling, με έκανε να νιώθω αυτοπεποίθηση.»

Photo credits: Armani beauty

Photo credits: Armani beauty

 

Κεντρική Φωτογραφία: Photo credits: Armani beauty